• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Hoved- & Småretter » Sundt & Let

Torske-deller med let kartoffelsalat

Udgivet: 17. jan. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Lidt anderledes fiskefrikadeller, for der er faktisk ikke andet i frikadellerne end torsk og æggehvide. Ja og lidt salt, peber og krydderurter.

Kartoffelsalaten er fedtfattig, men smager fantastisk. Selvom det ikke lige er tiden hvor man plejer at få kartoffelsalat. Opskriften er til 2 personer.

300 g torsk
1 løg
salt - peber
1 æggehvide
hakkede krydderurter
olie til stegning

¼ agurk i små tern
2-3 tomater
250 g kartoffel
1 spsk mayonnaise
1 tsk karry
100 g græsk yoghurt

Skræl og kog kartoflerne og afkøl dem inden de skæres i små tern.
Lav en dressing af mayonnaise og yoghurt og smag til med karry, salt og peber.
Vend de kolde kartofler i, sammen med små agurketern og pynt med tomatbåde.

Torsken skæres i mindre stykker og kommes i blenderen sammen med løg og salt. Blend til en sej fars. Tilsæt æggehviden, peber og hakkede krydderurter.
Farsen formes til små frikadeller som steges lysebrune på en varm pande med lidt olie.

Server en salat eller andre grøntsager til frikadeller med kartoffelsalat.

Mere inspiration

  • Laksesalat med Rygeost
    Laksesalat med rygeost og æble
  • Fiskefrikadeller med ost
  • Porre- & Kartoffelcreme med Torsk og Fennikel
  • Mandelpaneret Torsk med Spinat

Se mere indhold på bloggen

Kom så med det grillvejr!

Weekend og Festuge i Aarhus

Bounty med karamelcreme

billede af ingenting, der er sønderjyske småkager

Ingenting - opskrift på sønderjysk småkage

Tiramisu med marinerede Jordbær

makronkager med makroner

Makronkager - små kager med makroner

Våd tur i Fredericia

Tortillaer med Kylling

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.