Baconflan med Pesto

Baconflan med Pesto

En hurtig aftensmad, der er let og god på en af de få varme dage vi har i sommer, eller en god frokostret. Eller måske man vil servere den til brunch – ja faktisk lige når man har lyst.
Ingredienser kan ændres efter smag, og tilbehør kan være salat, syltede løg eller et godt brød.

300 gr bacon i tern
7 æg med gule blommer
1½ dl rasp
3 dl fløde
1 pk. Mozarella i kugler
1 lille glas rød pesto
salt, peber og hvidløg

Steg baconternene sprøde på en varm pande.
Pisk æg sammen med rasp og fløde og tilsæt krydderier og pesto.
Vend den sprøde bacon og mozarellakuglerne i.
Et ildfast fad smørres med smør og massen hældes i.
Bages ved 200 gr i ca 20 min.

Print

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*