Cantaloupe Brud

Midt i et stykke melon, fik jeg tanken, om man kan bage boller med melon stykker i. Den eneste måde at finde ud af det på, er vist at prøve.

Så frem med mel, gær og hvad der eller skal bruges.

42 gr. økologisk gær
3 dl. håndvarmt vand
10 gr neutral olie
200 gr grahamsmel
100 gr bl.
3oo gr hvedemel
2 tsk salt
2 tsk kardemomme
1 spsk rørsukker
100 gr cantaloupe melon i meget små tern

Ingredienserne blandes sammen og dejen æltes let. Jeg kom godt med mel i, da jeg tænkte, at melonstykkerne jo safter noget. Men dejen er alligevel ret fugtig.

Den hæves 2 timer inden den sættes op en plade som boller. Opgiv at tril, det kan man ikke. Men brud skal jo også bare sættes af.

Når de har hævet igen i ca ½ time, pensles let med sammenpisket æg og de kommes ind i en 200 gr varm ovn i ca 15 min.

Så svaret må blive JA. Man kan bage boller med melonstykker, og det smager endda godt. Da jeg tog dem ud af ovnen, fik jeg en idé om, at jeg næste gang kan prøve at komme lidt oregano i. Det tror jeg vil være lækkert.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*