• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Brød » Cantaloupe Brud

Cantaloupe Brud

Udgivet: 4. feb. 2012. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Midt i et stykke melon, fik jeg tanken, om man kan bage boller med melon stykker i. Den eneste måde at finde ud af det på, er vist at prøve.

Så frem med mel, gær og hvad der eller skal bruges.

42 gr. økologisk gær
3 dl. håndvarmt vand
10 gr neutral olie
200 gr grahamsmel
100 gr bl.
3oo gr hvedemel
2 tsk salt
2 tsk kardemomme
1 spsk rørsukker
100 gr cantaloupe melon i meget små tern

Ingredienserne blandes sammen og dejen æltes let. Jeg kom godt med mel i, da jeg tænkte, at melonstykkerne jo safter noget. Men dejen er alligevel ret fugtig.

Den hæves 2 timer inden den sættes op en plade som boller. Opgiv at tril, det kan man ikke. Men brud skal jo også bare sættes af.

Når de har hævet igen i ca ½ time, pensles let med sammenpisket æg og de kommes ind i en 200 gr varm ovn i ca 15 min.

Så svaret må blive JA. Man kan bage boller med melonstykker, og det smager endda godt. Da jeg tog dem ud af ovnen, fik jeg en idé om, at jeg næste gang kan prøve at komme lidt oregano i. Det tror jeg vil være lækkert.

Mere inspiration

  • billede med surdejsstykker
    Surdejsstykker - lækre boller med surdej
  • billede med pølsehorn
    Pølsehorn - lækre og nemme at bage
  • Fuldkornsstykker
  • Forårssnegle med lækkert fyld

Se mere indhold på bloggen

Riskage fra Højer

Hyldebærmarengs med Æblekompot og Knas

Marengs med chokolade

Salat Bowl

Morgenmaden er vigtig

Cowboy Toast med lidt ekstra

Nytårsdessert: Chokoladeskum med Appelsinparfait

Morgenmad til aftensmad

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.