Tropisk Sorbet

Tropisk Sorbet

Sorbet is er skøn når det er varmt. Læskende og frisk, og helt uden fløde. Jeg er ret vild med sorbet is, netop fordi det er så friskt. Men en sorbet i ismaskine er klart at foretrække, for jeg synes ikke at jeg kan opnå den cremede og lette sorbet uden.

ananas-mango-fersken-is

is-sorbet-is200 gr frisk ananas i mindre stykker
150 gr mango i mindre stykker
100 gr fersken  i mindre stykker
2 dl vand
30 gr sukker
20 gr glukosesirup
saft og skal af en øko-citron
evt. kokos til pynt

Frugten kommes i blenderen og blendes til en jævn masse.
Kom vand og sukker i en gryde, og varm op til sukkeret er helt smeltet. Afkøl, inden glukose, citronsaft og reven skal og frugten tilsættes.
Hældes i ismaskinen og kører til det er en god frossen masse, og er nu klar til at spise, – eller til at komme i fryseren.

Drys gerne kokos over ved servering.

sorbet-is

Har du ingen ismaskine, kommes det i en form og i fryseren, men du skal så rører godt rundt i det hver ½ time, indtil det er en tyk grød.

Kom din egen blanding af frugt i, og få din helt egen sorbet.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*