• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Brød & Sødt » Is » Tropisk Sorbet

Tropisk Sorbet

Udgivet: 5. jul. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Sorbet is er skøn når det er varmt. Læskende og frisk, og helt uden fløde. Jeg er ret vild med sorbet is, netop fordi det er så friskt. Men en sorbet i ismaskine er klart at foretrække, for jeg synes ikke at jeg kan opnå den cremede og lette sorbet uden.

200 gr frisk ananas i mindre stykker
150 gr mango i mindre stykker
100 gr fersken  i mindre stykker
2 dl vand
30 gr sukker
20 gr glukosesirup
saft og skal af en øko-citron
evt. kokos til pynt

Frugten kommes i blenderen og blendes til en jævn masse.
Kom vand og sukker i en gryde, og varm op til sukkeret er helt smeltet. Afkøl, inden glukose, citronsaft og reven skal og frugten tilsættes.
Hældes i ismaskinen og kører til det er en god frossen masse, og er nu klar til at spise, - eller til at komme i fryseren.

Drys gerne kokos over ved servering.

Har du ingen ismaskine, kommes det i en form og i fryseren, men du skal så rører godt rundt i det hver ½ time, indtil det er en tyk grød.

Kom din egen blanding af frugt i, og få din helt egen sorbet.

Mere inspiration

  • Flødeis med kokos
  • Blondies med hindbærsirup
  • Is med mascarpone og solbærsirup
  • Vaniljeis med chokolade og kaffe

Se mere indhold på bloggen

Øllebrød med flødeskum

Kiwi Marmelade

Gulerødder i hvidvin

Fastelavnsbakkelser

Helstegt Pesto-Mørbrad

Kirsebær Mousse til Nytår

Iskaffe

Caffé latte med Biscutti

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.