• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Hoved- & Småretter » Tilbehør

Pasta med grønkål

Udgivet: 31. okt. 2017. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Nogen gange må aftensmaden gerne være nem. Og når jeg så lige har en bøtte vasket og hakket grønkål, lige til at bruge, er det med at være bare lidt kreativ. Bøffen var sikker, men tilbehøret manglede. Det er ingen hemmelighed, at jeg er ret vild med pasta. Carbonara er bare godt, men pasta, fløde og grønkål er bestemt også godt. For det var lige det jeg fik lavet i dag som tilbehør til den hakkede bøf. Og grønkål er jo sundt, så hvad gør lidt pasta og fløde? Jeg overbeviste mig selv om, at det blev opvejet.

[ingredients title="Pasta med grønkål"]
2 personer som tilbehør

  • 200 gr pasta
  • 200 gr grønkål - grofthakket
  • 3 dl fløde
  • 1 fed hvidløg
  • 100 gr bacontern
  • 50 gr grofthakkede mandler
  • 1 glas soja tangperler
  • salt og peber
  • evt. parmesan

Kog pastaen så den stadig har bid. Kom imens bacontern på en varm pande og steg dem sprøde.

Når pastaen er kogt og vandet hældt fra, kommes de i en gryde sammen med den hakkede grønkål, presset hvidløgsfed og fløden. Det hele vendes rundt mens det varmes op. Grønkålen falder lidt sammen, men det hele må ikke få længere end 1-2 min. Bland bacontern i pastaen og smag til med salt og peber. Pynt retten med hakkede mandler og sojaperler. Fedtstoffet fra panden med bacon, kan også vendes i retten.

Revet parmesan på toppen er jo altid godt, men ikke nødvendigt.

[/ingredients]

Mere inspiration

  • Laksesalat med Rygeost
    Laksesalat med rygeost og æble
  • Søde porrer til forret
  • Sommersalat med kartofler
  • Snackpeber med fyld

Se mere indhold på bloggen

En skøn oplevelse.

Oksetykkam med peberfrugt i Tempuradej

Juleweekend i Hamborg

Marengs med chokolade

Havevandring på Tøndervej

pannaCottaEfteraar

Efterårs Panna Cotta

Svesket chokoladekage

En uge med oprydning.

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.