• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Tilbehør » Pasta med grønkål

Pasta med grønkål

Udgivet: 31. okt. 2017. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Nogen gange må aftensmaden gerne være nem. Og når jeg så lige har en bøtte vasket og hakket grønkål, lige til at bruge, er det med at være bare lidt kreativ. Bøffen var sikker, men tilbehøret manglede. Det er ingen hemmelighed, at jeg er ret vild med pasta. Carbonara er bare godt, men pasta, fløde og grønkål er bestemt også godt. For det var lige det jeg fik lavet i dag som tilbehør til den hakkede bøf. Og grønkål er jo sundt, så hvad gør lidt pasta og fløde? Jeg overbeviste mig selv om, at det blev opvejet.

[ingredients title="Pasta med grønkål"]
2 personer som tilbehør

  • 200 gr pasta
  • 200 gr grønkål - grofthakket
  • 3 dl fløde
  • 1 fed hvidløg
  • 100 gr bacontern
  • 50 gr grofthakkede mandler
  • 1 glas soja tangperler
  • salt og peber
  • evt. parmesan

Kog pastaen så den stadig har bid. Kom imens bacontern på en varm pande og steg dem sprøde.

Når pastaen er kogt og vandet hældt fra, kommes de i en gryde sammen med den hakkede grønkål, presset hvidløgsfed og fløden. Det hele vendes rundt mens det varmes op. Grønkålen falder lidt sammen, men det hele må ikke få længere end 1-2 min. Bland bacontern i pastaen og smag til med salt og peber. Pynt retten med hakkede mandler og sojaperler. Fedtstoffet fra panden med bacon, kan også vendes i retten.

Revet parmesan på toppen er jo altid godt, men ikke nødvendigt.

[/ingredients]

Mere inspiration

  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • Laksesalat med Rygeost
    Laksesalat med rygeost og æble
  • Søde porrer til forret
  • Sommersalat med kartofler

Se mere indhold på bloggen

Brunkager med valnød

Marineret Rejesalat med Avocado

Spidskål med bacon og rejer

Lille nem Grønkålssalat

Fotokursus hos Fru. Knips

Rundstykker fra Claus Meyers "Bageri"

Eton Mess med jordbær

Karameliseret Lime Pie

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.