Nogen gange må aftensmaden gerne være nem. Og når jeg så lige har en bøtte vasket og hakket grønkål, lige til at bruge, er det med at være bare lidt kreativ. Bøffen var sikker, men tilbehøret manglede. Det er ingen hemmelighed, at jeg er ret vild med pasta. Carbonara er bare godt, men pasta, fløde og grønkål er bestemt også godt. For det var lige det jeg fik lavet i dag som tilbehør til den hakkede bøf. Og grønkål er jo sundt, så hvad gør lidt pasta og fløde? Jeg overbeviste mig selv om, at det blev opvejet.
[ingredients title="Pasta med grønkål"]
2 personer som tilbehør
- 200 gr pasta
- 200 gr grønkål - grofthakket
- 3 dl fløde
- 1 fed hvidløg
- 100 gr bacontern
- 50 gr grofthakkede mandler
- 1 glas soja tangperler
- salt og peber
- evt. parmesan
Kog pastaen så den stadig har bid. Kom imens bacontern på en varm pande og steg dem sprøde.
Når pastaen er kogt og vandet hældt fra, kommes de i en gryde sammen med den hakkede grønkål, presset hvidløgsfed og fløden. Det hele vendes rundt mens det varmes op. Grønkålen falder lidt sammen, men det hele må ikke få længere end 1-2 min. Bland bacontern i pastaen og smag til med salt og peber. Pynt retten med hakkede mandler og sojaperler. Fedtstoffet fra panden med bacon, kan også vendes i retten.
Revet parmesan på toppen er jo altid godt, men ikke nødvendigt.
[/ingredients]
Skriv din kommentar her