MADBLOG & LIVSSTIL

champagne2014Så skriver vi 2015. Utroligt ikk? Jeg synes virkelig tiden flyver afsted.
Når man sådan en dag, sidder og tænker tilbage på, hvad der er sket i årets løb, har vi oplevet mange ting, og alligevel er året gået hurtigt. Det har været et år, med mange glæder. Selvom vi har en sorg og et savn med i bagagen, ser vi fremad og glædes over alt det gode der er sket i 2014.
På madsiden kan jeg se, at der er sket en udvikling. Der er kommet en hel del flere læsere til, og selvom det er ren hobby, glædes jeg vanvittig meget over at andre gider kigge med her. Jeg jubler hver gang besøgstallet stiger. Jeg har ikke været så aktiv på  madmesser m.m. i året der gik, men alligevel er jeg blevet kontaktet af flere virksomheder, for at lave opskrifter eller teste produkter. Og det er nu også sjovt.

Hapsere til dronningens nytårstale
Hapsere til dronningens nytårstale

Mariager Saltcenter har jeg et fast samarbejde med. Jeg laver bla. mad på deres årlige “Mad for alle”, hvor jeg bruger deres salte. Det er en rigtig god dag, og der er mange virkelig gode deltagere der. Kender du det ikke, kan jeg varmt anbefale at besøge dem den dag. Arrangementet er altid d. 5. juni.

vagtelaeg-forret-nytaar-avocado
Vagtelæg med Avocadomos
Lækker fiskeforret med laks og rejer
Lækker fiskeforret med laks og rejer

Så er der det med nytårsfortsætter.
Mit nytårsfortsæt med bloggen er, at lave flere sunde retter, som både er nemme og hurtige at lave, men som også kan holdes inde for et rimelig budget. Jeg vil bruge årstidens råvarer, og varer som de fleste har i køkkenskabet. Mad som er for hele familien, og kan passes ind i en travl hverdag. Jeg bruger økologiske produkter i det omfang jeg kan få dem, men det er helt op til dig hvad du bruger. Det er dit valg. Dog vælger jeg altid kvalitet frem for økologi.

Langtidsbagte tomater med grannåle
Langtidsbagte tomater med grannåle

Er I foresten alle kommet godt ind i det nye år? Vi havde en skøn aften. Stille og rolig, hvor vi nød maden ( min 6 retters menu), besøgte naboen, skåle og sang det nye år velkommen og var ude og nyde synet af alle det smukke fyrværkeri der var over hele byen.

På billederne kan I se lidt fra menuen. Opskriften på fiske-forretten kommer en af de nærmeste dage. Den smagte bare så godt, og var nem at tilberede.
Sidder du nu og tænker, at jeg skrev noget med rejepasta som forret, kan jeg fortælle at jeg testede det inden, og det var ikke nogen succes. Så den blev ændret i sidste øjeblik. Der ud over, tilføjede jeg også lige en lille osteanretning til menuen. 3 forskellige oste på et bræt, med kirsebær i rom og grove kiks.

Bagte og glaserede rødløg
Bagte og glaserede rødløg

Må I alle nyde dagen, og tænke tilbage på de gode minder fra 2014.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter