Små hurtige "snyde" pizzaer, - og alt kan kommes på. Jeg har her brugt pitabrød, som er skåret i gennem til 2 bunde. Vupti - der er pizzabunde. Lidt smart ikk´?
Som bund fik de alle lidt koncentreret tomatpure og hakkede tomater fra dåse. Så en masse krydderier på. De skal jo smage af noget. Jeg kom hvidløg, basilikum, timian, en anelse chili og løg i meget små tern på.
Så er der frit spil Nogle fik meget tynde kartoffelskiver, løgringe og majs på, - andre fik skiver af kyllingepølser og skiver af champignon på. Og så til sidst, et par klatter creme fraice og en god portion revet ost eller måske mozzarella.
Pizzaerne skal i ovnen ved 200 grader, indtil osten er smeltet og kartoflerne er møre og gerne lidt brune i kanten.
Server pizzaerne med salat, og du har et dejligt måltid. Faktisk ret godt efter en travl flytteweekend, hvor benene snurrer, ryggen gør ondt og armene er ved at blive lange. Det er slet ikke så let at lege flyttemand!
Skriv din kommentar her