2 store pengasusfileter
4 store kartofler
4 gulerødder
½ peberfrugt
1 rødløg
200 gr. rejer
salt, peber
50 g. smør
2 spsk. mel
3 – 5 dl. mælk/bouillon
1 citron
½ del æblesirup
salt, peber
Kartofler og gulerødder skæres i mindre stykker og kommes i et ildfast fad.
Fiskefileter krydres med salt og peber, og lægges ovenpå grøntsager.
Rejer, peberfrugt og løg i små tern kommes øverst.
Smelt smør og rør mel ind i smøret til det er suget op.
Tilsæt saften af citronen samt æblesirup. Spæd med mælk/bouillon mens der piskes godt sovsen, indtil den har en passende lidt tyk konsistens. Den bliver tyndere i ovnen, så lav den bare som en god tyk sovs.
Smag til med salt og peber, og dæk fisk og grøntsager med den.
Sættes i ovnen i ½ time ved 200 gr.
Skriv din kommentar her