Jeg lavede en portion af byggrøden den anden dag, så der stod en rest jeg kunne bruge til lidt andet.
Æg havde jeg ikke lige, og da jeg allerhelst vil have dem fra landet, kunne jeg ikke lige fremskaffe dem.
Derfor er der intet tilsat grøden udover det der var lavet i forvejen.
Til 2 pers.
½ portion grød (Byggrød)
Smør
1 rødløg
Smør smeltes på panden. Jeg bruger ikke så meget, men det er som du selv vil have det.
Den kolde byggrøden afsættes med en ske i små klatter, som trykkes flade. Steges så de er pænt brune på begge sider.
Tages op og venter på løgene.
Rødløget, eller et alm. løg skæres i små tern, og brunes på panden.
Så er det klar til servering. Jeg fik en frikadelle til, men det kan bruges til meget andet.
Mens jeg stegte dem, kom jeg i bedste Klidmoster stil, i tanke om at næste gang jeg har en rest byggrød, vil jeg blande det med æg, mel, løg og skinkestrimler og stege dem i vaffeljernet. Det må absolut også være godt.
Skriv din kommentar her