• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Små Retter

Klatter af byggrød med stegte løg

Udgivet: 22. jan. 2012. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Jeg lavede en portion af byggrøden den anden dag, så der stod en rest jeg kunne bruge til lidt andet.
Æg havde jeg ikke lige, og da jeg allerhelst vil have dem fra landet, kunne jeg ikke lige fremskaffe dem.
Derfor er der intet tilsat grøden udover det der var lavet i forvejen.

Til 2 pers.

½ portion grød (Byggrød)
Smør
1 rødløg

Smør smeltes på panden. Jeg bruger ikke så meget, men det er som du selv vil have det.
Den kolde byggrøden afsættes med en ske i små klatter, som trykkes flade. Steges så de er pænt brune på begge sider.
Tages op og venter på løgene.

Rødløget, eller et alm. løg skæres i små tern, og brunes på panden.

Så er det klar til servering. Jeg fik en frikadelle til, men det kan bruges til meget andet.

Mens jeg stegte dem, kom jeg i bedste Klidmoster stil, i tanke om at næste gang jeg har en rest byggrød, vil jeg blande det med æg, mel, løg og skinkestrimler og stege dem i vaffeljernet. Det må absolut også være godt.

Mere inspiration

  • billede til hjemmelavet pizza
    Hjemmelavet pizza - smidig pizzadej
  • Baconkartofler med Trøffel Caviart
  • Spyd med pasta-pizza
  • Snackpeber med fyld

Se mere indhold på bloggen

Brød bagt i fad

Årets Lokale Vare 2015 - Giv også din stemme!

Sommer-Risengrød med Jordbær

Nachos og en kold øl

Knasende Snebolde

Bistrosalat

Berlinere med svesker og sukker

Gratinerede Østers

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.