Kagen er blevet er blevet til, efter fri fantasi. Der er nu ikke megen fantasi i kagen, men den var uden opskrift, og er derfor kommet til at hedde ChokoJensen kagen. Det er en lækker og fugtig kage, som holder sig i flere dage - hvis den får lov til at stå så længe.
2 æg
200 gr mørk økologisk rørsukker
65 gr smeltet økologisk smør
2 tsk hjemmelavet vaniljesukker
2 tsk øko bagepulver
2 tsk kanel
300 gr øko mel
50 gr økologisk kakao
3 dl øko mælk
50 gr hvid chokolade
Flormelis til pynt
Æg og sukker piskes skummende. Mel, vaniljesukker, bagepulver og kanel sies i dejen skiftevis med smeltet smør og mælk.
Chokoladen hakkes groft. Æblerne skrælles og rives fint eller groft, som du selv synes. Chokolade og æbler vendes i dejen.
Kommes i en lille bradepande og bages i ca 20 min v. 200 gr.
Skålen må slikkes 🙂
Når kagen er kold, pyntes med flormelis og pynt. Jeg brugte flormelis med gul farve og lidt smarties på toppen. Men en ostecreme tror jeg også ville være god. Eller flormelis med hakkede pistacienødder.
Ellen
Hej Maria.
Uha det er det med mig og opskrifter, jeg glemmer lidt at måle af. Men 2 - 3 æbler, ville jeg komme i denne portion. Jo flere æbler, jo mere fugtig.
Masser af solskins-hilsner til dig.
Ellen
Maria
Tak for det Ellen.
Jeg vil forsøge mig med den i weekenden. Min datter bliver 3 år og synes den ar så fin med det gule glasur og smarties 😉
Ellen
Ja det er lige noget for "børne-øjne", og så er kagen ikke "stærk", så børn kan også li kagen,
God fødselsdag til jer 🙂
Hilsen Ellen
Maria
Hejsa, hvor mange æbler putter du i?