MADBLOG & LIVSSTIL

Glædelig Jul

julegaven_kattenJeg håber I alle har haft en helt fantastisk dejlig jul. Her i huset havde vi en skøn juleaften med andesteg, rødkål, hvidkål og hvad der ellers hører sig til. Ris ala mande med mandel var der selvfølgelig også, og mens vi spillede Quiz Battle, nød vi resten af vinen og en god portvin. Inden vi så os om, var klokken blevet 22 og vi skulle have lysene tændt på juletræet. Både juleaften og i juledagene, har der været lidt kamp med katten, som meget gerne vil op i juletræet. Men det er gået indtil videre,  uden sveden hale eller brændte grangrene.

solv_julekugle_guld
julelys_1Vi er kun 3, så vi hyggede max mens vi pakkede gaver op og nød hvad vi hver især fik og blev meget glade for. Selvfølgelig var den hjemmelavede konfekt også på bordet, og kaffe måtte der også til.
Jeg kan kun sige, at vi har haft en dejlig juleaften, og nydt de 2 juledage.

I dag sidder jeg så med ondt i halsen og er lidt mat 'i knæene'. Men når man bare skal slappe af og lave det man får lyst til, er det ikke så slemt. Og selv maden er jo nem i disse dage. Her er der stadig rester i køleskabet.

Da vi stod op julemorgen sneede det med store fnug. Men inden jeg fandt kameraet frem, var der kun let sne. Men ganske lidt er det blevet til. Også i dag er der lidt hvidt derude.

4.sondag
På madsiden sker der ikke det store. Jeg tænker så småt på nytårsaften og hvad menuen skal være i år. Indtil nu har jeg ligesom fortrængt det lidt, men nu skal der vist snart komme lidt ideer fra mig. Jeg skal dog også have tid til at læse min bog, sidde med fødderne oppe og gerne se lidt romantisk film i TV. Hold op, man bliver doven af at holde juleferie. Endda så doven, at jeg ikke gider stå op på badevægten (eller er det af en helt anden grund jeg ikke gør der?). Den skal vist stå på rigtig meget salat efter nytår.

julehygge
Hører I også til dem, der stadig har lidt rester af juleanden, vil jeg lige hive salaten med and frem.
Den er en rigtig god måde at få de sidste rester brugt på.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *