Crumble med frugtrester

Jeg kom til at se, at jeg have flere små poser i fryseren med rester af bær. Blåbær, ribs, solbær og hindbær. Så hvad er mere nærliggende end at bage en hurtig crumble.

Crumble

  • 250 gr frossen eller frisk bær
  • 1 tsk kartoffelmel
  • 50 g økologisk havregryn
  • 50 g økologisk smør
  • 50 g økologisk rørsukker
  • 75 g økologisk marcipan

Bærene  fordeles i et ildfastfad og blandes med kartoffelmel.

Resten blandes godt til en smuldredej. Jeg bruger normalt foodprocessoren, men da jeg i dag har en mand der skal arbejde hele natten og derfor fik en lille lur imens, valgte jeg den støjsvage måde og smuldrede det med hænderne.

Dejen fordeles ud over bærene og kommes i ovnen ved 200 gr i ca 25 min.

Serveres lun med creme fraiche til. Rør evt creme fraichen op med lidt ingefær og vanilje.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*