MADBLOG & LIVSSTIL

Glutenfri brød

Dette indlæg er en REKLAME for Amo's Groft Flerkornsbrød, som jeg har testet  (- alt hvad der står på siden her, er helt og holdent mine egne meninger).
Der er efterhånden en hel del, der har glutenallergi. Ikke alle butikker fører brød der er glutenfri, så det må ind imellem virkelig være en prøvelse, at finde noget der kan tåles. Mange bager vist selv deres brød, og nu har Amo lanceret en mix-blanding, som jeg er så heldig at have fået lov til at teste.

Amo's beskrivelse og kommentarer, kan du læse her...
Jeg er altid lidt skeptisk, med de der færdige produkter, men her må jeg faktisk tage mine ord i mig. Det er super nemt. Indholdet af posen kommes i en skål . Herefter tilsættes gær, vand og æg, - jeg tilsatte også en spsk salt - og så er det bare at røre det hele godt sammen. Dejen er meget lind, men det er også meningen, at den skal bages i en form. Efter at have hævet 1 god time og været i ovnen, kom der et lækkert og saftigt brød (også selvom jeg glemte at komme ét æg i) ud af det. Selv dagen efter, smager det godt og er ikke tørt. Med lidt nødder eller tranebær i, ville det også være dejlige boller. Her hjemme blev vi hurtigt enig om, at det var rigtig godt. Eneste minus jeg lige kan finde, er prisen. Kr. 29,25 for et "hjemmebagt" brød er ikke helt billigt. Men er man villig til at betale for dette super nemme produktet,  kan jeg helt bestemt anbefale det.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *