• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Livsstil » Inspiration » Glutenfri brød

Glutenfri brød

Udgivet: 4. okt. 2015. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Dette indlæg er en REKLAME for Amo's Groft Flerkornsbrød, som jeg har testet  (- alt hvad der står på siden her, er helt og holdent mine egne meninger).
Der er efterhånden en hel del, der har glutenallergi. Ikke alle butikker fører brød der er glutenfri, så det må ind imellem virkelig være en prøvelse, at finde noget der kan tåles. Mange bager vist selv deres brød, og nu har Amo lanceret en mix-blanding, som jeg er så heldig at have fået lov til at teste.

Amo's beskrivelse og kommentarer, kan du læse her...
Jeg er altid lidt skeptisk, med de der færdige produkter, men her må jeg faktisk tage mine ord i mig. Det er super nemt. Indholdet af posen kommes i en skål . Herefter tilsættes gær, vand og æg, - jeg tilsatte også en spsk salt - og så er det bare at røre det hele godt sammen. Dejen er meget lind, men det er også meningen, at den skal bages i en form. Efter at have hævet 1 god time og været i ovnen, kom der et lækkert og saftigt brød (også selvom jeg glemte at komme ét æg i) ud af det. Selv dagen efter, smager det godt og er ikke tørt. Med lidt nødder eller tranebær i, ville det også være dejlige boller. Her hjemme blev vi hurtigt enig om, at det var rigtig godt. Eneste minus jeg lige kan finde, er prisen. Kr. 29,25 for et "hjemmebagt" brød er ikke helt billigt. Men er man villig til at betale for dette super nemme produktet,  kan jeg helt bestemt anbefale det.

Mere inspiration

  • billede med surdejsstykker
    Surdejsstykker - lækre boller med surdej
  • billede med pølsehorn
    Pølsehorn - lækre og nemme at bage
  • Fuldkornsstykker
  • Forårssnegle med lækkert fyld

Se mere indhold på bloggen

Chokolade Cookies

Stormflods-Is fra Fanø

Farsbrød med hvidkål

Madplanen Uge 49

Weekend i Kerteminde.

Mojito Smothies

Mojito-Smoothie

Kålrisotto

Madplanen i uge 23

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.