• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Kager » Supergode Kanelsnegle

Supergode Kanelsnegle

Udgivet: 3. dec. 2011. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 8. feb. 2023.

De bedste kanelsnegle fra Signes Mad, er både super gode og nemme at bage.

Sneglene:

  • 40 gr økologisk gær
  • 2½ dl økologisk mælk
  • 2 spsk neutral olie
  • 1 spsk rørsukker
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • ca. 400 g økologisk hvedemel
  • lidt olie til skålen

Opløs gæren i den kolde mælk, tilsæt olie, salt, sukker og kardemomme. Tilsæt melet lidt ad gangen, og ælt til du har en fast dej. Kom lidt olie i skålen, vend dejen heri og lad dejen hæve til dobbelt størrelse.

Fyld:

  • 75 g smør
  • 75 g sukker
  • 2 spsk stødt kanel
  • 50 g marcipan (kan udelades)

Tilsæt de øvrige ingredienser til det bløde smør, og rør eller ælt til en jævn masse.

Rul dejen ud til en plade (ca. 50×40 cm), smør remoncen på, rul sammen på den lange led, og skær ud til ca. 16 snegle.

Kom dem i et smurt ildfast fad, efterhæv en halv times tid, og bag dem midt i ovnen ved 225 grader i ca. 15 minutter.

Pyntes med glasur når de er kølet lidt af.

 

 

Mere inspiration

  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner

Se mere indhold på bloggen

Pasta med Gorgonzola

Torsk og Kartoffelkager

Big Nuggets med naturris

Madplan uge 41

”Omtanke i store gryder” - ny bog til køkkenfolk

Dadel-Marcipan Snitter

Galette med stegt flæsk

Snackpeber med fyld

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.