Supergode Kanelsnegle

De bedste kanelsnegle fra Signes Mad, er både super gode og nemme at bage.

Sneglene:

  • 40 gr økologisk gær
  • 2½ dl økologisk mælk
  • 2 spsk neutral olie
  • 1 spsk rørsukker
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • ca. 400 g økologisk hvedemel
  • lidt olie til skålen

Opløs gæren i den kolde mælk, tilsæt olie, salt, sukker og kardemomme. Tilsæt melet lidt ad gangen, og ælt til du har en fast dej. Kom lidt olie i skålen, vend dejen heri og lad dejen hæve til dobbelt størrelse.

Fyld:

  • 75 g smør
  • 75 g sukker
  • 2 spsk stødt kanel
  • 50 g marcipan (kan udelades)

Tilsæt de øvrige ingredienser til det bløde smør, og rør eller ælt til en jævn masse.

Rul dejen ud til en plade (ca. 50×40 cm), smør remoncen på, rul sammen på den lange led, og skær ud til ca. 16 snegle.

Kom dem i et smurt ildfast fad, efterhæv en halv times tid, og bag dem midt i ovnen ved 225 grader i ca. 15 minutter.

Pyntes med glasur når de er kølet lidt af.

 

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*