• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Små Retter » Italiensk Pasta med grønt

Italiensk Pasta med grønt

Udgivet: 26. jul. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Det her skulle egentlig have været en opskrift med ricottaost, men det var ikke lige i køleskabet, så i stedet blev det med almindelig flødeost. Så det med italiensk passer ikke helt, men det smagte godt. Du kan så slev vælge, hvilken slags ost du vil have i din pasta.

2 store gulerødder i små tern
1 rød peberfrugt i tern
3 forårsløg i skiver
150 gr kalkunbacon i tern eller strimler
200 gr. ricotta eller flødeost
salt og peber
1 bundt persille
300 gr pasta
Parmesan til drys

Start med at gøre grøntsager i stand og kom dem i et ildfast fad. Bland bacon i og dryp med olie og alt og peber. Sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min. Gulerødderne må ikke være for bløde. Jeg vil helst at de stadig knaser lidt. Undervejs rørte jeg lidt rundt i fadet et par gange.

Imens koges pastaen al dente. Når grøntsagerne er klar, vendes osten i, og det blandes godt sammen. Vend til sidst sammen med pastaen, smag til, og kom det hele i ovnen 10 min.

Inden servering drysses rundhåndet med frisk hakket persille og parmesanost.

Mere inspiration

  • billede til hjemmelavet pizza
    Hjemmelavet pizza - smidig pizzadej
  • Baconkartofler med Trøffel Caviart
  • Spyd med pasta-pizza
  • Snackpeber med fyld

Se mere indhold på bloggen

Brød bagt i fad

Mælkebøtter og Sirup

Marcipan med nutella

blommekage opskrift

Blommekage - nem kage med blommer

Grøntsager syltet med øl

Tropisk Sorbet

Spinat-Æggekager

Krondyr med Brombær

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Ellen

    juni 26, 2015 at 9:28 pm

    Hej Kasper.
    Håber du får en dejlig pastaret ud af det.

    Hav en rigtig god weekend 🙂

    Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.