• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Små Retter » Bagte kartofler med Pulled Pork

Bagte kartofler med Pulled Pork

Udgivet: 25. mar. 2015. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Åh jeg synes det har været koldt i dag. Måske det bare var regnen der gjorde det, selvom jeg nu sad inde hele dagen. Jeg har arbejdet hjemme i dag, og fik vist skruet lidt rigeligt op for varmen på mit kontor, så jeg synes der føltes koldt over resten af huset. Men så var det skønt at smække benene op i sofaen og med et tæppe om, sidde og læse efter jeg var færdig med arbejdet. Jeg havde også arbejdet koncentreret i 7 timer, så synes det var velfortjent.

Og så havde jeg lige en hurtig aftensmad. For en rest pulled pork og nogle bagekartofler kan blive til en lækker lille aftensmad.

2 store bage kartofler
rester af pulled pork
lidt salat
4 gode spsk creme fraiche/sour creme

Ja det er faktisk alt der skal bruges. Har du ikke lige pulled pork, kan andre kød rester også nemt bruges.

Vask, skrub og tør kartoflerne. Skær et kryds i dem i toppen og dryp med lidt olie (det gir en flot brun farve). Læg dem ind i ovnen og bag ca. 1 time, eller indtil de er møre.

Varm kødet. Rør en sourcreme af cremefraiche, hvidløg, et nip sukker, salt og hvad du ellers kan li. Eller køb en færdig (wuhu hun er magelig i dag).

Når kartoflerne er møre, presses de let, så de åbner sig. Kom en spsk. creme fraiche i kartoflen og top op med salat og kød. Slut med lidt sour creme på toppen. Resten kan serveres ved siden af kartoflen.

Server og nyd at spise dine kødrester i en så lækker ret. De lune kartofler smager også rigtig godt med friske rejer til - hvis du skulle mangle en idé til påskens nemme frokoster.

Ved du at det er Nordisk Vaffeldag i dag?
Men det er det altså - d. 25. marts er Nordisk Vaffeldag, og der må man spise alle de vafler man har lyst til. Det er sikkert nogle smarte der har fundet på det en gang. Noget ala Halloween og Valentinsdag, men jeg synes nu det er meget sjov alligevel. Jeg har læst et sted, at denne dag markerer slutningen på vinteren og forårets komme, og man derfor fejrer det med vafler. Den køber jeg, det lyder jo dejligt. Så nu må du bare igang, du kan nå at bage et par stykker, til aftenkaffen 🙂

Må du få en skøn onsdag aften med lune vafler!

Mere inspiration

  • billede til hjemmelavet pizza
    Hjemmelavet pizza - smidig pizzadej
  • Baconkartofler med Trøffel Caviart
  • Spyd med pasta-pizza
  • Snackpeber med fyld

Se mere indhold på bloggen

Laksefingre og hjemmelavet remoulade

Ostekage Dessert

kebab grønkålssalat

Kebab med Grønkålssalat

Næsten sunde Ananas-ispinde

Så er der SMUK aftensmad

Første Madplan i 2014

Smukke kartofler på grillen

Surrib - efter min fars opskrift.

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.