MADBLOG & LIVSSTIL

Som jeg tidligere har fortalt, er jeg i sommerhus et par dage, og slapper gevaldigt af. I morges da jeg vågnede, skinnede solen dejligt og sikke en fornøjelse at sidde og få morgenkaffen, mens man kigger ud på klitterne og nyder de svage solstrejf, der kommer ind af vinduet. Temperaturen udenfor sneg sig da også helt op på 7 grader, så døren fik lov til at stå lidt op, så foråret kunne kommen indenfor.
Men ak, alt har en ende, og nu midt på eftermiddagen, regner det en del. Men hyggeligt er det jo også at sidde inde i varmen, og tagvinduerne bliver da skyllet god af.


Jeg kan jo ikke helt lade være med at lave lidt i det lille sommerhuskøkken, så i dag fik jeg lavet en omgang müslibarer. De er dejlige at have, hvis man lige får lyst til bare en lille smule. Eller er lidt sulten i utide. Opskrift og billeder skal I nok få en af dagene.


Men nu vil jeg læse lidt mere i min bog. Den er vildt god, og hvis I ikke har læst den, skal I absolut prøve. Det er en spændende beretning om en modig kvindes farefulde færd gennem det 20. århundrede. Den er meget svær at lægge fra sig, og man lever sig helt ind i historien, så godt er den skrevet.

Må I alle have en fortsat god og hyggelig torsdag.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter