MADBLOG & LIVSSTIL

Lige her inden Tyskland og Frankrig er færdige med at spille og jeg snart skal i seng, får I et par billeder af en smootie jeg lavede den anden dag. Jens er vild med jordbærsmootie eller jordbær Milkshake, og så kan han drikke dem til en stor burger. Lidt ligesom en cocio til en hotdog. Jeg kan ikke li nogen af de sammensætninger 🙂 Men smooties kan jeg godt li, og denne her er dejlig sommerlig. Og den mætter, så jeg kunne sagtens drikke den som morgenmad.

Jordbaer-shake-16-2

2½ dl kærnemælk
2 spiseskefulde flødeis
150 gr friske jordbær
1 spsk sukker
2-3 isterninger

Det hele kommes i en blender. Ja jordbær skal selvfølgelig gøres rent og det grønne skal af først. Vroom vrooom – kør et par gange indtil der ikke er jordbærstykker i længere –  og sådan – så er det bare at hælde det op i 2 glas og servere med sugerør. Isterninger kan godt udelades, så kører man bare indtil det skummer godt.

Jordbaer-shake-17-2

Så er det ud i solen med en god bog og en skøn smootie. Ja altså ikke mere i dag,  men måske i morgen. VI håber på solen.

Må I alle få en rigtig god fredag
hjerte

 

2 reaktioner

 1. Øj, hvor ser det bare godt ud. Jeg er ret vild med billederne, hvor glasset er ved at løbe over.

  Min datter kom hjem fra en veninde i dag og fortalte, at de havde fået jordbærsmoothies. Jeg blev lidt misundelig, og her sidder jeg så alt for sent og har bare endnu mere lyst til en tyk, lyserød jordbærdrik.

  1. Hej Emilie.

   Håber du har fået en rigtig god jordbærsmootie i dag, og ikke bare må nøjes med at kigge på billederne.

   Jeg bliver altid så glad, når nogen kan li mine billeder også. Tusind tak.

   Sommerlige hilsner,
   Ellen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter