• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Kager

Kanelsnegle af de lækre

Udgivet: 28. apr. 2012. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Jeg har før bagt kanelsnegle, som jeg mente var verdens bedste. Det skrev Tante Sød også om hendes Depressions-kanelsnegle den anden dag. Så de skulle også prøves. Og de er bestemt også gode. Hun havde fundet opskriften hos Klidmoster, som igen havde fundet den et andet sted. Og hver gang bliver der lavet en anelse om i opskriften 🙂

Min ser sådan ud:

Dej:
40 gr økologisk gør
2 spsk neutral olie
2½ dl kold mælk
1 spsk sukker
1 tsk salt
1 tsk kardemomme
400 gram hvedemel

Fyld:
100 gram blødt smør
100 gram farin
100 gram marcipan
2½ spsk stødt kanel

1 sammenpisket æg

Tilsæt gær til den kolde mælk og rør helt ud og tilføj olie. Herefter røres/æltes  mel og krydderier i. Må gerne røres/æltes længe. Dejen skal være smidig, blank og fugtig. Lad hæve i skålen til dobbeltstørrelse. Slås ned og udrulles til en lang rektangel.

Rør fyldet sammen til en ensartet masse, og smør den jævnt ud på hele dejen. Rulles på den lange led til en pølse. Skæres i ca 15 stykker, som trykkes lidt flade. Efterhæver 30 min på bagepapir på bagepladen eller som jeg gjorde, i et fad. Pensles med æg og bages i forvarmet ovn ved 200 gr i ca. 25 minutter eller til de er lysebrune. Afkøles helt og pyntes  med glasur .

 

 

Mere inspiration

  • blomme galette
    Blomme galette - fransk mørdejskage med blommer
  • TUC kage
    TUC kage pyntet med flødeskum og bær
  • billede med hjemmebagte kaffebrød
    Kaffebrød - mormors opskrift på sprød kage til kaffen
  • billede af ingenting, der er sønderjyske småkager
    Ingenting - opskrift på sønderjysk småkage

Se mere indhold på bloggen

Pebermyntekonfekt

Karamel-konfekt-kage

28 grader og Jordbærkoldskål

Forår - det kribler og pibler

Kylling med ananas og karrysovs

Kylling med ananas og karrysovs

Torsk med Jordbærsalsa

Valgflæsk med persillesovs

Kinesisk Biksemad

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.