• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Livsstil » Livet på Tøndervej

Så er det allerede 2017

Ellen Jensen - Senest opdateret: 9. feb, 2023

Så er der atter gået et år. Jeg synes ikke det er lang tid siden, jeg sidst ønskede jer et godt nytår. Men nu skal vi skrive 2017.

Et lille pip, skal I lige have herfra, men det bliver også kun lille i dag.
Jeg starter vist ikke alt for frisk ud på det nye år. Mine ambitioner både til hverdag, men også til jul og nytår, er ret høje. Så kan der ske det, at kroppen og psyken ikke helt vil være med. Det er desværre sket igen. Julen kørte på lavt blus, men sammen med familien. Så det blev en fantastisk dejlig jul. Hygge og ren afslapning.
Så kom nytår, hvor jeg altid glæder mig vildt til at kreere den fantastisk menu. Men i år var energien langt væk og idéer udeblev. Så det blev en menu jeg ikke var tilfreds med. Og den dårlige samvittighed kan man jo som bekendt ikke bruge til noget. Gæsterne virkede glade og tilfredse, og det var det vigtigste for mig. Og vi kom rigtig godt ind i det nye år.

Men så sidder jeg også her i dag, - eller rettere ligger - for energien er væk. Nu må jeg "betale" for ikke at slappe af. Totalt opbrugt, ked af det, ja der er lidt gråt.  I morgen er der atter arbejdsdag, og jeg må indrømme, at jeg er lidt nervøs for om jeg nu kan klare det.
Har nogen en opskrift på, hvordan man lærer sig selv ikke altid at skulle være perfekt og kunne det hele, så hører jeg gerne om den.

Nå det hele skal ikke være negativt, nu ser vi fremad og jeg glæder mig til et nyt år. Et nyt år, hvor jeg skal lege en hel masse i køkkenet og skrive på bloggen. Et nyt år med alle I skønne følgere, der giver mig så meget lyst til at opfinde nye retter. Uden jer ville der helt sikkert ingen blog være. Tusind tak for jeres arrangement.

Bloggen blev i 2016 udvidet med en webshop. Der har allerede været god salg, men der kan komme meget mere. Det håber og tror jeg på, at der kommer.

I 2016 måtte jeg melde fra til Mariager Saltcenter. Men gode samarbejdspartnere og dejlige mennesker svigter man ikke, og jeg glæder mig til at komme igen i 2017. Synes også jeg savnede den hygge vi har, når vi er sammen til arrangementet.

I løbet af 2016 blev det til 2 festivaller. Både Smuk fest og Tønder  festival. I år tror jeg dog, at jeg nøjes med SMUK fest. Den kan jeg umuligt undvære- det er ren antidagligdag.

Jeg ved der også kommer andre arrangementer jeg skal deltage i, men det er ikke helt på plads endnu. Hvad der dog er på plads og helt sikkert er, at jeg vil lave en masse opslag her på bloggen. Og selvfølgelig skal det være med gode billeder, af det jeg skriver om.

Jeg håber I alle er kommet rigtig godt ind i 2017 og er klar til et nyt og forhåbentlig spændende nyt år.

Mere inspiration

  • Jul & Chartreuse i Aarhus
  • Oktober Pølseret og Clifton Krøniken
  • Godmorgen lørdag
  • Varm dag i Aarhus

Se mere indhold på bloggen

Kålrisotto

Solrig søndag i maj

Kold Rabarbersuppe med is

Linsesuppe

Kaffekage med creme fraiche

Salte æbleskiver med Tunmousse

Panforte - Italiensk Konfektkage

Reste Lasagne

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.