MADBLOG & LIVSSTIL

Så er der atter gået et år. Jeg synes ikke det er lang tid siden, jeg sidst ønskede jer et godt nytår. Men nu skal vi skrive 2017.

Et lille pip, skal I lige have herfra, men det bliver også kun lille i dag.
Jeg starter vist ikke alt for frisk ud på det nye år. Mine ambitioner både til hverdag, men også til jul og nytår, er ret høje. Så kan der ske det, at kroppen og psyken ikke helt vil være med. Det er desværre sket igen. Julen kørte på lavt blus, men sammen med familien. Så det blev en fantastisk dejlig jul. Hygge og ren afslapning.
Så kom nytår, hvor jeg altid glæder mig vildt til at kreere den fantastisk menu. Men i år var energien langt væk og idéer udeblev. Så det blev en menu jeg ikke var tilfreds med. Og den dårlige samvittighed kan man jo som bekendt ikke bruge til noget. Gæsterne virkede glade og tilfredse, og det var det vigtigste for mig. Og vi kom rigtig godt ind i det nye år.

Men så sidder jeg også her i dag, – eller rettere ligger – for energien er væk. Nu må jeg “betale” for ikke at slappe af. Totalt opbrugt, ked af det, ja der er lidt gråt.  I morgen er der atter arbejdsdag, og jeg må indrømme, at jeg er lidt nervøs for om jeg nu kan klare det.
Har nogen en opskrift på, hvordan man lærer sig selv ikke altid at skulle være perfekt og kunne det hele, så hører jeg gerne om den.

Nå det hele skal ikke være negativt, nu ser vi fremad og jeg glæder mig til et nyt år. Et nyt år, hvor jeg skal lege en hel masse i køkkenet og skrive på bloggen. Et nyt år med alle I skønne følgere, der giver mig så meget lyst til at opfinde nye retter. Uden jer ville der helt sikkert ingen blog være. Tusind tak for jeres arrangement.

Bloggen blev i 2016 udvidet med en webshop. Der har allerede været god salg, men der kan komme meget mere. Det håber og tror jeg på, at der kommer.

I 2016 måtte jeg melde fra til Mariager Saltcenter. Men gode samarbejdspartnere og dejlige mennesker svigter man ikke, og jeg glæder mig til at komme igen i 2017. Synes også jeg savnede den hygge vi har, når vi er sammen til arrangementet.

I løbet af 2016 blev det til 2 festivaller. Både Smuk fest og Tønder  festival. I år tror jeg dog, at jeg nøjes med SMUK fest. Den kan jeg umuligt undvære- det er ren antidagligdag.

Jeg ved der også kommer andre arrangementer jeg skal deltage i, men det er ikke helt på plads endnu. Hvad der dog er på plads og helt sikkert er, at jeg vil lave en masse opslag her på bloggen. Og selvfølgelig skal det være med gode billeder, af det jeg skriver om.

Jeg håber I alle er kommet rigtig godt ind i 2017 og er klar til et nyt og forhåbentlig spændende nyt år.

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter