MADBLOG & LIVSSTIL

Sommer og Ferie

Så kom den endelig igen - sommeren og solen. Den anden uge af vores ferie, lader til at blive helt perfekt.
I weekenden har vi endelig fået købt nogle nye havestole, indrettet terrassen, grillet, læst en hel masse og også nået at hygget hos naboen.

Til vores aftensmad, som bestod af kyllinge-overlår, marinerede ribsteaks, grillet spidskål og grillede kartofler, lavede jeg også en hurtig agurkesalat, - nu hvor vi har en del agurker i drivhuset.

2 dl eddike - jeg brugte graneddike, fordi jeg havde det
1 dl vand
100 gr sukker
1 tsk salt
½ tsk peber

Alle ingredienser kommes i en gryde og varmes op, indtil sukkeret er helt smeltet og vædsken er klar.
Snit agurkerne i helt tynde skiver og kom dem i et glas. Hælden lagen over og lad stå mindst 3 timer og trække. Salaten kan holde sig flere dage i køleskabet. Står den længere, smager den stadig godt, men agurkerne kan blive lidt blege.

Nu er weekenden ved at være slut, og de næste dage går med at vaske tøj og pakke til vi skal en tur i Bøgeskoven. Luftmadras,tøj til sol, regntøj, drikkevarer,ørepropper........ der er sørme mange ting der skal ned i den kuffert.
Jeg vil atter være at finde som pressemedarbejder, hvor jeg skal skrive om de aldeles gode og smukke madboder der findes ved Smukfest i Skanderborg.  Jeg skal også høre musik og dyrke det sociale liv, der er helt fantastisk smuk. Skulle du komme forbi, findes jeg i Dr. Nielsen lejren på Skanderborghus. Kom endelig og hils på 🙂
Fredag har en af vores gode venner bestilt bord til smørrebrød og snaps i Bakkens Hvile. Ellers er intet fastlagt, andet end der skal hygges max, og lyttes til en masse god musik.

I fredag var vi en tur i Kolding, hvor vi besøgte en blomstergrossist, som vi kender. Jeg var så heldig, at få disse skønne trækasser. Nu skal jeg bare finde ud af, hvad jeg vil bruge dem til. Jeg forestiller mig at nogle af dem skal stå i stuen, men jeg har endnu ikke helt bestemt hvor og hvordan.

Jeg har også købt noget stof, som der skal laves noget af i ferien. Det skal jeg nok fortælle om senere.
Blommerne på blommetræet kommer også snart, og squash og de grønne hokkaido bliver også større. Så inden jeg ser mig om, skal der også syltes.

Nu venter kaffen på mig. Kan I alle have en fortsat god søndag aften 

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *