Få den bedste opskrift på cookies med chokolade. Nemme og sprøde chokoladecookies, der også kendes som american chocolate chip cookies.
Sådan bager du cookies med chokolade, og de er forrygende gode. Og meget nemme at lave og bage.
I dag skinner solen i de flotte gule og røde efterårsblade. Det er et flot syn, som man skal huske at nyde.
Vi har fået lidt rengjort og nu skal der slappes af resten af weekenden. Og ja, vi har jo en uges efterårsferie. Det er nu ikke så tosset.
Se også: Svampet chokoladekage med chokolade
Jeg synes ferien skal startes med nogle lækre chokoladecookies til kaffen. Eller er det til mælken? De er nemme at lave, så der er slet ingen undskyldning for at komme igang.
Opskrift på Cookies med chokolade
Ingredienser
- 250 g chokolade mørk eller hvid
- 150 g brun farin
- 2 æg
- 240 g hvedemel
- 2 spsk kakao
- 1 tsk bagepulver stor
- 0,5 tsk natron
- 2 tsk vaniljesukker
- 1 tsk salt
- 1 dl olie uden smag
Sådan gør du
- Brun farin og æg piskes til det er let og skummende.
- Mel og kakao sigtes i sammen med bagepulver, salt, natron og vaniljen.
- Chokolade, der er skåret groft og olien kommes i til sidst og vendes godt rundt.
- Sæt dejen køligt en times tid, inden den sættes af med 2 skeer på en bageplade. Der kan være 9 cookies med chokolade på en plade. Og jeg fik 4 plader ud af portionen (36 kager). Men det kommer an på, hvor store du vil have dem.
- Tryk dem let flade med bagsiden af skeen, inden de bages 10-15 min ved 200 grader.
- De bagte chokoladecookies afkøles inden de tages af pladen.
Tips
Lad gerne de bagte cookies med chokolade køle af på en rist, så de bliver perfekt sprøde.
Så er det bare at servere med et glas iskoldt mælk, - eller som vi gør, med en kop kaffe.
Se også: Morgenmads Cookies
Skriv din kommentar her