Hold nu op, det har været koldt i dag. Eller i morges var det. Så det var rart at kunne starte arbejdet med et krus varm kaffe. Vi skulle jo også lige have snakket om, hvad vi havde lavet af spændende ting i weekend. Min kollega havde været på Restaurant Bind og spise, og han og kæresten er lige så begejstrede for stedet, som vi er. Det er nu et dejligt sted med rigtig god og lækker mad.
Her hjemme skulle der lige ryddes op i et par rester, så der kom biksemad med spejlæg på bordet. En salat af spidskål og bulgur blev det også til.
1 lille spidskål
1 rød peberfrugt
1 rødløg
2 forårsløg
1 lille håndfuld blåbær
1½ dl creme fraiche
½ spsk. citronsaft
¼ tsk. salt
½-1 tsk. karry
½ tsk. sukker
Bulguren skal være kogt og afkølet. Snit spidskål i tynde strimler, skær løg og peberfrugt i små tern og forårsløg i tynde skiver.
Bland grøntsager og bulgur.
Bland creme fraiche, salt, citronsaft, karry og sukker til en dressing og smag til. Bland dressingen i salaten og vend rundt. Pynt med blåbær.
Ja ved nok blåbær ikke er i sæson, men de lå jo der og struttede og så fristende ud. Så de fik lov til at komme med mig hjem. Og helt ærligt, så smager de da nogenlunde.
Ellen
De måles som kogt og afkølet.
God weekend.
Christina
Når du skriver 4 dl kogt bulgur, skal de 4 dl så måles af før eller efter kogning ? 😉