• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Salater

Spidkålssalat med Bulgur

Ellen Jensen - Senest opdateret: 9. feb, 2023

Hold nu op, det har været koldt i dag. Eller i morges var det. Så det var rart at kunne starte arbejdet med et krus varm kaffe. Vi skulle jo også lige have snakket om, hvad vi havde lavet af spændende ting i weekend. Min kollega havde været på Restaurant Bind og spise,  og han og kæresten er lige så begejstrede for stedet, som vi er. Det er nu et dejligt sted med rigtig god og lækker mad.

Her hjemme skulle der lige ryddes op i et par rester, så der kom biksemad med spejlæg på bordet. En salat af spidskål og bulgur blev det også til.

4 dl kogt  bulgur
1 lille spidskål
1 rød peberfrugt
1 rødløg
2 forårsløg
1 lille håndfuld blåbær
Dressing
1½ dl creme fraiche
½ spsk. citronsaft
¼ tsk. salt
½-1 tsk. karry
½ tsk. sukker

Bulguren skal være kogt og afkølet. Snit spidskål i tynde strimler, skær løg og peberfrugt i små tern og forårsløg i tynde skiver.
Bland grøntsager og bulgur.
Bland creme fraiche, salt, citronsaft, karry og sukker til en dressing og smag til. Bland dressingen i salaten og vend rundt. Pynt med blåbær.

Ja ved nok blåbær ikke er i sæson, men de lå jo der og struttede og så fristende ud. Så de fik lov til at komme med mig hjem. Og helt ærligt, så smager de da nogenlunde.

Mere inspiration

  • Laksesalat med Rygeost
    Laksesalat med rygeost og æble
  • Søde porrer til forret
  • Sommersalat med kartofler
  • Snackpeber med fyld

Se mere indhold på bloggen

Bastogne småkager

verdens bedste æggekage

Æggekage på pande med lækker salat

Solæg på Tunmousse

Og så er vi pludselig midt i det hele.......

Wok med fuldkornsnudler

Der er æg og så er der æg

Grov Tærte med Rug & Grønt.

Farverig Salat

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Ellen

    september 15, 2017 at 3:09 pm

    De måles som kogt og afkølet.

    God weekend.

    Svar
  2. Christina

    september 15, 2017 at 7:51 am

    Når du skriver 4 dl kogt bulgur, skal de 4 dl så måles af før eller efter kogning ? 😉

    Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.