• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Salater » Spidkålssalat med Bulgur

Spidkålssalat med Bulgur

Udgivet: 17. feb. 2015. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Hold nu op, det har været koldt i dag. Eller i morges var det. Så det var rart at kunne starte arbejdet med et krus varm kaffe. Vi skulle jo også lige have snakket om, hvad vi havde lavet af spændende ting i weekend. Min kollega havde været på Restaurant Bind og spise,  og han og kæresten er lige så begejstrede for stedet, som vi er. Det er nu et dejligt sted med rigtig god og lækker mad.

Her hjemme skulle der lige ryddes op i et par rester, så der kom biksemad med spejlæg på bordet. En salat af spidskål og bulgur blev det også til.

4 dl kogt  bulgur
1 lille spidskål
1 rød peberfrugt
1 rødløg
2 forårsløg
1 lille håndfuld blåbær
Dressing
1½ dl creme fraiche
½ spsk. citronsaft
¼ tsk. salt
½-1 tsk. karry
½ tsk. sukker

Bulguren skal være kogt og afkølet. Snit spidskål i tynde strimler, skær løg og peberfrugt i små tern og forårsløg i tynde skiver.
Bland grøntsager og bulgur.
Bland creme fraiche, salt, citronsaft, karry og sukker til en dressing og smag til. Bland dressingen i salaten og vend rundt. Pynt med blåbær.

Ja ved nok blåbær ikke er i sæson, men de lå jo der og struttede og så fristende ud. Så de fik lov til at komme med mig hjem. Og helt ærligt, så smager de da nogenlunde.

Mere inspiration

  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • Laksesalat med Rygeost
    Laksesalat med rygeost og æble
  • Søde porrer til forret
  • Sommersalat med kartofler

Se mere indhold på bloggen

Weekend og min flotte gren

Lakrids, marcipan og karamel.

Sund og nem Chokolademousse

Tortillahaps med ostecreme

Flotte nye billeder

Chokolade Vinder

Karryret med Kylling

Tempereret chokolade

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Ellen

    september 15, 2017 at 3:09 pm

    De måles som kogt og afkølet.

    God weekend.

    Svar
  2. Christina

    september 15, 2017 at 7:51 am

    Når du skriver 4 dl kogt bulgur, skal de 4 dl så måles af før eller efter kogning ? 😉

    Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.