• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Brød & Sødt » Is » Nostalgi - Nuggi Nuggi Is

Nostalgi - Nuggi Nuggi Is

Udgivet: 24. apr. 2015. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Nu skal der altså laves lidt is. Det er forår, godt nok knap så varmt i dag, men det må være nu der skal laves is til fryseren. Jeg har endelig fundet de helt rigtige og gode forme til at lave pindeis i, og dem skal jeg have et par stykker mere af. De er super nemme at få isene ud af igen. Måske er mine nok lige små nok, men de kan også fåes større.

Jeg husker tydeligt, at vi kunne få en ispind der hed Nuggi Nuggi, og var med chokolade helt inde ved ispinden. (kan man stadig få dem?) Udenom var der flødeis og tilsidst en lækker flødechokolade med nødder. Dem har jeg forsøgt at lave i dag. Jeg har brugt nougat til at komme om pinden, og mandler i chokoladen. Og de er blevet godkendt her hjemme.

Nuggi Nuggi
1 pakke blød nougat
Ispinde og forme
2 dl kondenseret mælk
4 dl letmælk
vanilje
flødechokolade til overtræk
mandler

Skær nougat i aflange stykker, så det passer til at ispinden er dækket halvt. Jeg stak ispinden ind i et stykke og trykkede det så lidt til.
Kom ispinde med nougat i køleskabet.
Bland kondenseret mælk og mælk og tilsæt vanilje som du synes. Kør massen på ismaskinen, eller kom den i fryseren, hvor der røres hver ½ time.
Når ismassen er begyndt at tykne, fyldes den op i isformene så de er havlt fyldte. Læg ispinde med nougat ned i og kom igen is over så de er dækket.

Sæt isenen i fryseren til næste dag.

Smelt chokoladen og kom grofthakkede mandler i. Overtræk isene med chokoladen. Lad dem tørre, og nyd så de over lækre is.

Mere inspiration

  • Flødeis med kokos
  • Blondies med hindbærsirup
  • Is med mascarpone og solbærsirup
  • Vaniljeis med chokolade og kaffe

Se mere indhold på bloggen

Fiskefrikadeller med ost

Der er æg og så er der æg

Julemarked i Odense

aronia dram likør opskrift

Aronia drammen - opskrift på aronia likør

Svamperissotto - cremet og lækker

Peanutkonfekt

cottage pie sheperds pie

Cottage pie tærte med oksekød og kartoffelmos

Julesalat

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Line

    april 25, 2015 at 2:56 pm

    WAUW!!!
    De ser super lækre ud 🙂

    Svar
    • Ellen

      april 25, 2015 at 4:46 pm

      Mange tak Line. Jeg kan også fortælle, at der allerede er en ny omgang i fryserne 🙂

      Ha´ en god lørdag aften!

      Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.