MADBLOG & LIVSSTIL

isformeNu skal der altså laves lidt is. Det er forår, godt nok knap så varmt i dag, men det må være nu der skal laves is til fryseren. Jeg har endelig fundet de helt rigtige og gode forme til at lave pindeis i, og dem skal jeg have et par stykker mere af. De er super nemme at få isene ud af igen. Måske er mine nok lige små nok, men de kan også fåes større.

Jeg husker tydeligt, at vi kunne få en ispind der hed Nuggi Nuggi, og var med chokolade helt inde ved ispinden. (kan man stadig få dem?) Udenom var der flødeis og tilsidst en lækker flødechokolade med nødder. Dem har jeg forsøgt at lave i dag. Jeg har brugt nougat til at komme om pinden, og mandler i chokoladen. Og de er blevet godkendt her hjemme.

Nuggi-ispind-mandler-03Nuggi Nuggi
1 pakke blød nougat
Ispinde og forme
2 dl kondenseret mælk
4 dl letmælk
vanilje
flødechokolade til overtræk
mandler

Skær nougat i aflange stykker, så det passer til at ispinden er dækket halvt. Jeg stak ispinden ind i et stykke og trykkede det så lidt til.
Kom ispinde med nougat i køleskabet.
Bland kondenseret mælk og mælk og tilsæt vanilje som du synes. Kør massen på ismaskinen, eller kom den i fryseren, hvor der røres hver ½ time.
Når ismassen er begyndt at tykne, fyldes den op i isformene så de er havlt fyldte. Læg ispinde med nougat ned i og kom igen is over så de er dækket.

Nuggi-ispind-mandler-02
Sæt isenen i fryseren til næste dag.

Smelt chokoladen og kom grofthakkede mandler i. Overtræk isene med chokoladen. Lad dem tørre, og nyd så de over lækre is.Nuggi-ispind-mandler-06

print

2 reaktioner

    1. Mange tak Line. Jeg kan også fortælle, at der allerede er en ny omgang i fryserne 🙂

      Ha´ en god lørdag aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter