MADBLOG & LIVSSTIL

En uge med oprydning.

I denne uge har jeg bestemt mig for at komme til bunds både i fryser og skabe. Der er mange rester som jeg vil have brugt, før der bliver købt nyt. Ja, jeg samler alt, for intet skal da gå til spilde!
Så i dag fandt jeg en rest Forloren Hare i fryseren og lidt frosne majs. I køleskabet var der lidt cremefraiche, et par halvtrætte gulerødder og en trist og runken peberfrugt. Og så var der lige en lille sjat Perlerug og en sjat Perlebyg.
Og så måtte fantasien i gang, og det blev en lækker aftensmad.

DSC_0025

Skiver af Forloren hare kom i et ildfast fad med cremefraiche og persille, som også dukkede op i fryseren. Ind i ovnen og stå ved 200 grader i ca 20 min.

Perlerug og -byg blev skyllet og kogt med salt i 20 min. Tern af gulerødder, peberfrugt og den lille rest majs kom ved de sidste 10 min. Til slut rørte jeg det op med lidt akaciehonning og appelsinhonning-marinade - og en lille klat smør.

DSC_0035

Og vupti, så var der serveret, og samvittigheden god, fordi alt var lavet af rester der pænt var blevet gemt istedet for at blive smidt ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *