Kold Agurkesuppe

Har du agurker i drivhuset, og kniber det med at finde på, hvad alle agurker skal bruges til, så prøv denne kolde  suppe. En skøn og læskende suppe til en varm dag.

2 store agurker
1 bdt. frisk mynte
1 kvist dild
2 forårsløg
6 dl kold hønsefond
400 g græsk yoghurt 2%
hvidløg
salt og peber

Skær agurker og forårsløg i mindre stykker, og kom det i blenderen sammen med den kolde hønsefond, yoghurt og mynten. Blend til det er en jævn suppe, smag til med hvidløg, salt og peber og stil den i køleskabet til den skal serveres. Pynt med lidt ristet skinke og et drys dild på. Suppen skal serveres godt kold.

Server sprød serenoskinke eller brød til.

Print

One Comment

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*