Kold Agurkesuppe

Kold Agurkesuppe

Har du agurker i drivhuset, og kniber det med at finde på, hvad alle agurker skal bruges til, så prøv denne kolde  suppe. En skøn og læskende suppe til en varm dag.

DSC_0004

Grønne agurkerGiver ca. 1,4 l færdig suppe. (2-3 personer som hovedret)

2 store agurker
1 bdt. frisk mynte
1 kvist dild
2 forårsløg
6 dl kold hønsefond
400 g græsk yoghurt 2%
hvidløg
salt og peber

Skær agurker og forårsløg i mindre stykker, og kom det i blenderen sammen med den kolde hønsefond, yoghurt og mynten. Blend til det er en jævn suppe, smag til med hvidløg, salt og peber og stil den i køleskabet til den skal serveres. Pynt med lidt ristet skinke og et drys dild på. Suppen skal serveres godt kold.

Server sprød serenoskinke eller brød til.

Agurkesuppe

Print

3 Comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*