Har du agurker i drivhuset, og kniber det med at finde på, hvad alle agurker skal bruges til, så prøv denne kolde  suppe. En skøn og læskende suppe til en varm dag.

DSC_0004

Grønne agurkerGiver ca. 1,4 l færdig suppe. (2-3 personer som hovedret)

2 store agurker
1 bdt. frisk mynte
1 kvist dild
2 forårsløg
6 dl kold hønsefond
400 g græsk yoghurt 2%
hvidløg
salt og peber

Skær agurker og forårsløg i mindre stykker, og kom det i blenderen sammen med den kolde hønsefond, yoghurt og mynten. Blend til det er en jævn suppe, smag til med hvidløg, salt og peber og stil den i køleskabet til den skal serveres. Pynt med lidt ristet skinke og et drys dild på. Suppen skal serveres godt kold.

Server sprød serenoskinke eller brød til.

Agurkesuppe

print

3 reaktioner

  1. Opskriften er meget nem, og resultatet er lækkert. Det fungerer også fint med dild i stedet for mynte.
    Skriv gerne hvor mange personer opskriften er beregnet til (der bliver ca 1,4 l færdig suppe af denne portion ingredienser).

    1. Hej Anna
      Hvor dejligt at du kunne bruge opskriften, inden vi ser os om, er det “agurketid” 🙂
      Jeg retter hurtigtst til, så der står mængde på opskriften. Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det.

      God sommer til dig!

      Hilsen Ellen

  2. This recipe is great for summer! I really like the way how you present it. This is such a nice cold soup. If you have cucumbers in the greenhouse and find it hard to find out what all the cucumbers are for, try this cold soup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Flere
opskrifter