MADBLOG & LIVSSTIL

I går skulle jeg op i presseteltet og skrive lidt om det jeg havde oplevet. Jeg gik også fra teltlejren med fototasken over skulderen og blok og blyant parat. Turen startede fint hos Conditor Ruth.

Wauu det er da lækkert med lagkage og friskbagte boller. Og så er der sofa og bløde lænestole, hvor man kan sidde og smovse i kage og kaffe. Ja jeg ved det, jeg har ikke godt af det der kageværk, så jeg nøjes med at tage billeder – (har smagt sidste år, og der var det lige så lækkert).

Skråt overfor kan den større sult blive stillet. Der dufter godt fra boden, og folk flokkes om den. Hvad mon der er så spændende der? Jo ganske enkelt, det er solidt mad, nemt at spise og så smager det tilmed godt.  Camillas livret er flankesteaks der er skåret i tern og kommet i en krydret sovs med fløde sammen med itu skårne pølser (svine, men uden farve). Kartoffelmosen er hjemmelavet og man smager smøret igennem. Den ret, giver en god bund til resten af dagen. (siger intet om, at hun til og med er sønderjyde lige som jer er)

Inde ved Bøgescenerne er der flere madboder. Mens jeg står og kigger lidt, og tager et par enkelte billeder, kommer 2 ungersvende som lige skal vide hvad jeg laver. Vi fik en hyggelig snak, og de gjorde alt for at overbevise mig om, at Chilli Con Carne fra Arne bare er toppen af toppen. Jeg giver dem helt ret, den er virkelig fantastisk. Uha sikke en smag, der var uden tvivl med frisk chilli i, bønner og godt med kød.

Mit sidste besøg i dag, blev Farmors Flæsk. Ingen festival uden stegt flæsk her. Godt nok har den holdt en mindre flyttedag, men derfor finder de faste festivalgængere alligevel hen til farmor. Hvem siger at unge mennesker ikke kan lide flæsk? Der står mange unge og spiser mens jeg er der. Flæsket er dog i år blevet røget, og knap så salt som det plejer. En skam for den plejer at være perfekt, sprødt og dejlig. I år lever den ikke helt op til det forventede. Sovsen ville have godt af mere grovhakket persille, men det er min mening. Men ellers en god ret med nye kartofler og rødbeder.

Inden jeg kom til presseteltet, slog jeg lige et smut forbi den vegetariske bod, Firefly Garden som serverer  100% all-natural retter baseret på ingredienser fra planteriget – frugter, bær, grøntsager, korn, nødder, frø, planter, tang, bælgfrugter, blomster og masser af spirer. Samt friske juicer og smoothies.

Sprøde salater og andet godt, ryger over disken som varmt brød. Og i alt er der friske grøntsager der strutter af friskhed. Her er der virkelig noget for den bevidste festivalgæst, der også vil kroppen bare lidt godt.

Så var det, at jeg pludselig opdagede, at jeg havde glemt kabelet til at overføre billeder med. Jeg måtte tilbage efter det, – og så var det at det skete. Jeg mødte en, og måtte absolut et smut rundt om Blusen! – og der kom jeg så ikke fra igen, før omkring midnat. Jeg glemte alt om det der skulle skrives, om sund kost og hvad jeg ellers havde tænkte mig. Men jeg hyggede med mange andre glade festivival gæster til rigtig god blues-musik. Det er også kvalitet som er vigtigt.

print

2 reaktioner

 1. Griner. Det er mig som er Conditor Ruth. Du har ikke kunnet flytte focus fra undertøjet. Modellen sider og ælter bolledej. Tak for de fine ord. Hilsen Inger PS Skøn blog, der kan man læse i mange timer.

  1. Mange tak for rosen, dejligt at du kan lide bloggen.

   Det er godt nok flovt, – jeg har været i Skoven mange år, og kigget på skiltet, UDEN at se det med bolledejen. Der kan man bare se hvad der fanger ens blik :o)
   Men jeg elsker jeres lille café/conditori, der kan man lige stresse lidt af og nyde jeres dejlige kager. Og så er der altid en masse at kigge på der.
   Har I også et conditori uden for festival?
   Vi ses i 2013 i bøgeskoven!
   Hilsen Ellen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter