Lørdagaftens middag

Jeg gik lige lidt tom for idéer, men vi havde da lidt kylling i fryseren, som kunne blive til et eller andet. Med et lag drys af ramsløgsalt og friskkværnet peber, kom det ind i ovnen. 3 bagekartofler blev skåret i lange stave, vendt med olie og salt og kom også i ovnen.

Så var der da kylling og kartofler.

3 æbler, lidt frisk ingefær og et rødløg skar jeg i små stykker og kom i en gryde med lidt smør. Dampet godt møre og blendet med bamixen. Jeg tilsatte lidt æblesaft for at gøre det lidt tyndere. Og så var der en sovs.

Og så kunne jeg servere aftensmaden – Kylling med æblesovs, hjemmelavet fritter og grønne bønner.  Og så lige en Fynsk Forår til, så var det den skønneste forårs middag.

Som dessert fik vi resten af vaniljemoussen kom i 2 små glas sammen med makron crumble og hindbærsovs. En super god og hurtig dessert.

 

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*