Siger de i hvert fald, at det er sidste sommerdag, så selvfølgelig skal grille tændes. Jeg er ikke den store fan af den almindelige kolde kartoffelsalat, så jeg plejer at lave en af det jeg lige har. I dag blev det en med en smuk grøn farve.
Grøn Kartoffelsalat
250 gr ærter
1 dl olie
2 spsk creme fraiche
1 lille bundt persille
1 lille bundt basilikum
2 tsk hvidløgssalt
frisk kværnet peber
Alt blendes godt sammen, så det bliver en jævn masse.
Vend kogte og afkølede kartoffelskiver og strimler af gulerod i, og lad gerne stå 1 times tid i køleskabet.
Et naan-brød smøres med olie, og bredbladet persille og fine/tynde skiver peberfrugt kommes over. Grilles på indirekte varme, til brødet er gennemvarmt.
Hertil fik vi grill-pølser fra vores slagter, som laver nogle gode og kødfyldte griller. Men en kyllingesnitzel ville også være fint til, eller måske et par deller.
Når brødet ligger på en egeplanke, og der så går ild i den, - ja så smager brødet som snobrød med ekstra krydderi på. Og det smager godt, - men ikke sikkert jeg kan lave det igen 🙂
Skriv din kommentar her