For ikke så lang tid siden, så jeg hos Louisa Lorang disse lækre og nemme toast med æg. Jeg lavede dem en morgen, og de er fantastisk nemme og hurtige og lave og de smager virkelig godt.
1 skive groft toastbrød
1 æg
salt
smør
Skær skorpen af toastbrødet og rul det fladt med kagerullen. Smelt smørret og pensl brødet på begge sider med smør.
Kom det i en muffinsform, så det danner en lille tartelet.
Slå ægget ud i formen, drys med lidt salt og kom det i ovnen ved 200 gr. i ca 10-20 min, eller indtil ægget ser færdigt ud, og brøddet er sprødt. Hviden skal være stivnet, men blommen må gerne være blød.
Servér med bacon og purløg eller servér den som den er. Lav mindst 2 pr. person, for de smager så godt, at man slet ikke kan nøjes med 1 😉
Jeg fik også en grovbolle med hjemmelavet Hindbærmarmelade til.
Skriv din kommentar her