MADBLOG & LIVSSTIL

Endelig sommer

Så fik vi den endelig, sommeren. I hvertfald for et stykke tid, men vi har lov til at håbe, at det holder lang tid frem.

Nyder I den lige så meget som jeg gør?

Når jeg får fri fra arbejde, styrter jeg hjem i haven, for at dase og nyde solen og varmen. I morgen skal jeg arbejde hjemme, og måske jeg endda kan sidde på terrassen og arbejde. Det er luksus.

Køkkenet ligger lidt stille for tiden. Lysten er der ikke helt, nu hvor det er udevejr, og så kan jeg se på besøgstallene, at mange af jer også er ude istedet for at sidde ved computeren. Så det hænger nok fint sammen.

I aftes fik vi en omgang koldskål med nye søde danske jordbær. Bedre kan det ikke blive. Koldskål blev lavet af kærnemælk, et æg der var pisket med lidt sukker, vanilje, skyr og selvfølgelig sødet tilpas med gransirup. Perfekt efter vores mening, og skyren gør at den endda også mætter. Jeg serverede de traditionelle kammerjunkere til, men også en skål friske jordbær med et drys frisk citronmelisse.

Resten blev spist til morgenmad, og det er ganske perfekt også på den tid af døgnet.

Jens har lavet en flot skål til mig, eller stativet til skålen. Den er jeg meget glad for - er den ikke flot?

I skal også lige se vores lille "Bodil". Hun skal bo hos vores søn og svigerdatter i Aarhus, hvor hun flytter ind på lørdag.

Åh jeg glæder mig til at nusse med hende. Hun er da bare sød.

 

 

 

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *