• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Livsstil » Livet på Tøndervej » Endelig sommer

Endelig sommer

Udgivet: 30. jun. 2015. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Så fik vi den endelig, sommeren. I hvertfald for et stykke tid, men vi har lov til at håbe, at det holder lang tid frem.

Nyder I den lige så meget som jeg gør?

Når jeg får fri fra arbejde, styrter jeg hjem i haven, for at dase og nyde solen og varmen. I morgen skal jeg arbejde hjemme, og måske jeg endda kan sidde på terrassen og arbejde. Det er luksus.

Køkkenet ligger lidt stille for tiden. Lysten er der ikke helt, nu hvor det er udevejr, og så kan jeg se på besøgstallene, at mange af jer også er ude istedet for at sidde ved computeren. Så det hænger nok fint sammen.

I aftes fik vi en omgang koldskål med nye søde danske jordbær. Bedre kan det ikke blive. Koldskål blev lavet af kærnemælk, et æg der var pisket med lidt sukker, vanilje, skyr og selvfølgelig sødet tilpas med gransirup. Perfekt efter vores mening, og skyren gør at den endda også mætter. Jeg serverede de traditionelle kammerjunkere til, men også en skål friske jordbær med et drys frisk citronmelisse.

Resten blev spist til morgenmad, og det er ganske perfekt også på den tid af døgnet.

Jens har lavet en flot skål til mig, eller stativet til skålen. Den er jeg meget glad for - er den ikke flot?

I skal også lige se vores lille "Bodil". Hun skal bo hos vores søn og svigerdatter i Aarhus, hvor hun flytter ind på lørdag.

Åh jeg glæder mig til at nusse med hende. Hun er da bare sød.

 

 

 

Mere inspiration

  • Jul & Chartreuse i Aarhus
  • Oktober Pølseret og Clifton Krøniken
  • Godmorgen lørdag
  • Varm dag i Aarhus

Se mere indhold på bloggen

Lysegrønne Is

Sommerferien 2020

3. søndag i advent - Kløbenboller

Torsk og Kartoffelkager

Vinsuppe og Skinke med stuvede kartofler

Turen gik til Gram Café & Gårdbutik

Portobellosvampe med asparges og pesto

Bounty - som de "rigtige".

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.