Farverig Salat

Jeg synes at både gulerødder og rødbeder smager allerbedst inden de er store nok til at høste. De små og fine grønsager er bare så vidunderlige og sprøde. Og jeg kan love dig, at denne skål salat blev modtaget med begejstring.

Salat efter eget valg
Små rødbeder
Små gule beder
Små hvid beder
Nye små gulerødder med top
Små nye gule squash
Basilikum- eller god oliven olie
Grannålesirup eller lign.
Salt og peber

Gør alle grøntsager rene. Tør salaten og skær den i tyndestrimler. Skær alle 3 slags beder i helt tynde skiver. Lad en lille smule top forblive på gulerødderne og skær også dem i tynde skiver på langs. De små squash, som blot er almindelige squash der er plukket mens de er 5 – 6 cm, skære ligeledes i skiver på langs.
Bland det hele sammen i en skål, og dryp godt med olie og sirup, og giv et kværn salt og peber, inden servering.


Pynt gerne med lidt blomster fra appelsintagetes og blomster fra tallerkensmækker.

En dejlig sprød salat med en anelse sødme, af de skønne grøntsager fra køkkenhaven, – og med max smæk på farverne.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*