MADBLOG & LIVSSTIL

På gensyn Skanderborg - i 2017

På gensyn, det er jeg slet ikke i tvivl om. Det er vores ferie, og den undværer vi meget nødigt. Det er her vi glemmer hverdagen, ikke tænker på andet end nyde ugen, omgivelserne, oplevelserne og hinanden. Man kan selv sætte prislejet, alt efter hvordan man vil overnatte, hvad man spiser og om man drikker vand eller andre ting. Det eneste man ikke selv kan bestemme, er at man er omgivet af glade smukke mennesker og humøret er i top overalt. Jeg beundrer Smukfest og alle deres dygtige medhjælpere for det arbejde de ligger i festivallen. Der er sikkert ting der kan gøres bedre, men efter min mening er der ikke meget. Det er småting. Men festivallen forstår at forny sig hele tiden, samtidig med at den også lytter til gæsterne og ændre hvor det er nødvendigt. Den nye stjernescene var da fantastisk. Man kunne se den  langt fra og der var mulighed for at komme ud af mængden overalt. Det er blevet rigtig godt.

Fredag og lørdag, er nok de dage, hvor der er flest mennesker. Det var også de dage, hvor solen skinnede varmt, så der skulle lidt vædske til. Efter vi havde nydt en lækker forfriskende Filur, gik vi en tur ud på den lange badebro, hvor nogle af de modige var ude og bade. Vi undgik så heller ikke helt vandet, for selvfølgelig, lige da vi var midt på broen, gik "blomsterne" igang med at sprøjte vand. Det sker helt automatisk, og umuligt at lure hvornår de tændes. Nå pyt, vi blev kun lidt våde, men sjovt at se, hvor folk flygter ind på stranden igen.

Der skal arbejdes for at komme til og fra baren ude i søen. Men så er det også en mega hyggelig bar.

Alt var ikke bare gourmetmad i skoven, man kunne også købe en helt traditionel pølsemix, boller i karry, brændende kærlighed, svensk pølseret og alle de traditionelle retter.  En ungersvend der var lidt tømmermænds-ramt, synes ret godt om en stor portion pølsemix, som han netop havde købt.

Jeg er altid lidt skeptisk over for sushi når det har stået længere tid i en bod. Men disse her var friske, saftige og hammer lækre. Bedre sushi fåes vist ikke, og så i solskin. De gæster jeg snakkede med, var imponerede over den lækre sushi.

Arizona burgere trækker stadig mange folk. Jeg synes der er mange andre gode alternativer, og stod hellere i kø ved Meyers bod. Men det er hver sin smag.

Ind imellem måtte regntøjet lidt frem. Men billedet her, er fra onsdag aften, hvor regnen faktisk var stoppet.

Der skal være tid til lidt venindesnak.

En Burritos kræver en god øl!

PÅ GENSYN I 2017!

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *