MADBLOG & LIVSSTIL

Som I jo sikkert har lagt mærke til, står der ind indimellem “Annnonce” over mine indlæg her på bloggen. Det er nemlig ikke gratis at drive en blog, så hvis det kan forenes med dét bloggen ellers står for, er det jo dejligt med lidt småører. Også selvom jeg betaler skat af både produkter og pengebeløb.
Når jeg skriver indlæg om produkter eller virksomheder, kan det være fordi jeg har har modtaget et produkt, som jeg tester og skriver om. Selvom produktet er modtaget som betaling, er det ALTID min egen mening om dette produkt du kan læse her. Jeg vil aldrig skrive noget jeg ikke kan står inde for.

Men det kan også være et betalt indlæg, hvor der er link i teksten til et produkt eller til en hjemmeside. Det er ikke bare os bloggere der har glæde af sponsorerede indlæg (annoncer), det er i høj grad også virksomheder. Men lige at finde hinanden kan være svært, og jeg er da slet ikke god til at kontakte virksomheder og tilbyde samarbejde. Så da jeg opdagede WEABLOG, var jeg ikke så meget i tvivl.

Hos WEABLOG kan alle nemt tilmelde sig, enten som blogger eller som virksomhed – og det er ganske gratis.

Jeg har oprettet en profil her, for at danske og udenlandske virksomheder kan kontakte mig hvis de gerne vil starte et samarbejde. Weablog ligger i Aalborg, er et datterselskab til det danske digitale marketing bureau, River Online, og der er en hel del bloggere og virksomheder tilknyttet siden.

Ud fra unikke besøgende på bloggen, bliver indlæg sat til en fast takst. Derfor skal jeg ikke ind og forhandle med virksomheden hver gang, for at blive enige om prisen på et indlæg. Det er nemt og enkelt.

Når jeg tilbydes en opgave, vurderer jeg altid om det har relevans for jer læsere. Det skal være noget I også får glæde af – links til sider der er spændende eller beskrivelse af produkter jeg tror lige vil være noget for dig.
Hos WEABLOG har jeg altid mulighed for enten at takke nej til en opgave, eller vælge at acceptere den.

Heldigvis er opgavebeskrivelserne tydelige, og giver stor frihed til at give teksten et personligt præg. Er der spørgsmål, kan man altid nemt kontakte både selve virksomheden og WEABLOG. Indlæggene afregnes hver måned.

En nem, bekvem og givende arbejdsgang og bestemt et samarbejde jeg kan anbefale til mine blogger-kollegaer der gerne vil tjene lidt på at bloggen, og til virksomheder der overvejer samarbejde med bloggere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter