Egentlig skulle vi bare lige grille et par pølser, men så begyndte det pludselig at regne. Ja vi er ikke sådan at jage indendørs, så op med parasollen, grill, bord og stole ind under, og så er vi klar. Faktisk er det dejligt med regn, for varmen har været meget trykkende her i eftermiddag. Og så bliver at det grønne så utroligt smukt når det bliver vådt.
I morgen får vi besøg af vores søn, svigerdatter og lille Bodil (mopsen). Så der skal vi have lidt godt at spise. Derfor synes jeg, at det var fint, hvis det i dag var lidt nemt. Og med grillpølser, salat af nogle rester og et glas vin, så er det som en hel fin middag på en torsdag.
Det er jo også Sct. Hans aften i morgen aften, men vi springer bålet over, og hygger os her hjemme.
Til grillpølserne lavede jeg en pastasalat af rester i køleskabet.
[ingredients title="Ingredients"]
- 4 spsk creme fraiche
- ½ spsk balsamico eddike
- ½-1 spsk dijonsennep
- hvidløgssalt og peber
- 200 gr kogt og afkølet pasta
- 4 radiser i skiver
- ½ agurk i små tern
- en god bundt purløg, klippet
Bland det hele sammen i en skål og smag godt til med salt og peber.
Sæt salaten koldt til den skal serveres. Og det er ikke kun grillpølser den smager godt til. Al slags grill mad kan den bruges til.
[/ingredients]
Og så lige et glas koldt hvidvin til. Det er jo torsdag 🙂
Skriv din kommentar her