En akut trang til chokoladekage kom pludselig over mig i dag. Kender I det? Så er der altså ikke andet at gøre, end at gå igang. Og når det så samtidig er midt i julemåneden, så må den da peppes op med lidt julekrydderier. Den dufter godt og ser indbydende ud, - så jeg glæder mig til at smage den.
100 gr. god mørk chokolade
100 gr. smør
100 gr. sukker
3 æg
80 gr. mel
1 tsk vanilje
1 tsk kanel
1 tsk nellike
1 tsk ingevær
1 tsk kardemomme
Flormelis og knuste bismarkbolscher til pynt
- Smørret smeltes i en gryde.
- Tages af varmen og chokoladen kommes i. Rør rundt til chokoladen er smeltet.
- Pisk æg let sammen og kom det i den afkølede chokolade. Pas endelig på chokoladen ikke er for varm.
- Rør resten i og kom dejen i en lille rund form (18 cm.)
Bag ved 200 grader i ca. 30 min.
Skriv din kommentar her