Julekrydret Chokoladekage

En akut trang til chokoladekage kom pludselig over mig i dag. Kender I det? Så er der altså ikke andet at gøre, end at gå igang. Og når det så samtidig er midt i julemåneden, så må den da peppes op med lidt julekrydderier. Den dufter godt og ser indbydende ud, – så jeg glæder mig til at smage den.

100 gr. god mørk chokolade
100 gr. smør
100 gr. sukker
3 æg
80 gr. mel
1 tsk vanilje
1 tsk kanel
1 tsk nellike
1 tsk ingevær
1 tsk kardemomme

Flormelis og knuste bismarkbolscher til pynt

  1. Smørret smeltes i en gryde.
  2. Tages af varmen og chokoladen kommes i. Rør rundt til chokoladen er smeltet.
  3. Pisk  æg let sammen og kom det i den afkølede chokolade. Pas endelig på chokoladen ikke er for varm.
  4. Rør resten i og kom dejen i en lille rund form (18 cm.)

Bag ved 200 grader i ca. 30 min.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*