• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Sæson » Jul » Klatkage-vafler

Klatkage-vafler

Udgivet: 11. dec. 2011. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 8. feb. 2023.

Da vi den anden dag fik risengrød, var der en lille smule til rest. Den gemte jeg, så vi kunne få klatkager. Men inspireret af Klidmoster, lavede jeg klatkagerne som vafler. Og hold da op de blev gode. Det er ikke sidste gang vi skal have det.

Klatkage-Vafler:

  • 350 gr risengrød
  • 60 gr hvedemel
  • 2 æg
  • 2 spsk sukker
  • smør til at smøre vaffeljernet med

Risengrøden blandes godt sammen med mel, sukker og æggeblommer. Æggehviderne piskes stive og vendes i til sidst.

Smør vaffeljernet godt med smør og bag vaflerne. Jeg fik 4 ud af denne portion.

Drysses med flormelis inden servering.

Så er der kaffe og julehygge mens 3. lys i adventskransen tændes.

Mere inspiration

  • TUC kage
    TUC kage pyntet med flødeskum og bær
  • pandekager bagt i ovn
    Pandekager bagt i ovn: En nem opskrift
  • gammeldags pandekager
    Gammeldags pandekager - klumpefri pandekagedej
  • Små påske pavlova

Se mere indhold på bloggen

Cremet bolognese med hvidløgsost

Perlespelt GRØD med gulerodsmos

kold agurkesuppe

Kold Agurkesuppe

3. søndag i advent - Kløbenboller

Varmende gryde med kikærter

Våd tur i Fredericia

Kyllingebryst med spinat og ost

Karamel-konfekt-kage

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.