MADBLOG & LIVSSTIL

Knuste kartofler

Jeg fandt lige de her billeder i gemmerne, og tror da jeg har glemt at få det på bloggen. Det smagte bare rigtig godt, så nu får I det.

Jeg mener det var hos Klidmoster jeg læste noget om de knuste kartofler, og tænkte at min rest med kogte kartofler lige var det rette til det.

Mine kartofler var med skræl på, men man kan sikkert også bruge dem uden. Kartoflerne lægges på bagepapir og trykkes flade med en gaffel eller andet. Jeg synes de skal have lidt rillet overflade, så bare et elelr andet der kan give dem det. De mases faktisk, så de bliver splattet lidt ud. Går der noget fra hinanden, gør det ikke noget.
Hver knust kartoffel pensles med olie og drysses med krydderier.

Ind i ovnen med pladen, og giv dem ca 10-15 min så de bliver sprøde og gyldne.

Vi fik en hakkedreng med bacon rundt om til, og en broccolisalat, der fik en lidt for tynd dressing 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter