Mandelpaneret Laks

Mandelpaneret Laks

 

En hurtig middag er nu rar en gang imellem. Og det var altså i dag.

Mandelpaneret Laks

2 stykker laks uden skind
en håndfuld mandler malet groft
1 æg
salt og peber
smør til stegning

Laksen tørres af, dyppes i det piskede æg og vendes derefter i det groft malede mandelmel.
Steges gyldenbrune på alle sider i smør.

Rødbedesalat

2 små rødbeder
1 lille stykke frisk peberrod
1 lille løg
3 dl creme fraiche
Lidt citron
salt og peber

Rødbeder og løg skæres i små bitte tern.
Creme fraiche blandes sammen med frisk revet peberrod, og smages til med lidt citronsaft, salt og peber.
Bland det hele sammen.

Kog frisk paste. Anret på en tallerken sammen med lidt salat.

Print

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*