MADBLOG & LIVSSTIL

Kålwraps med Kikærtesalat

Har I nogenside skulle fotografere en rød/lilla spidskål ved kunstigt lys? Jeg kan godt fortælle jer at det er ret svært. Lyset skinner i kålen og giver en underlig lilla farve. Men I skal nu alligevel have opskriften, for det smagte mega godt. I dag havde vi begge de 2 sidste med i madpakken, og jeg tror aldrig jeg har nydt madpakken så meget som jeg gjorde i dag. Og det var jo super nemt og hurtig at lave det, så det skal laves igen og igen. Der er masser af proteiner i retten, så kødet kan helt undværes. De er skiftet ud med kikærter.

[ingredients title="Kålwraps med Kikærtesalat"]
3 spsk cremefraiche - gerne 38 %
1 spsk karry
2 tsk HP sauce - kan undværes
3 tsk. Tikka Masala sauce fra glas - sådan en færdigblandet sauce
4 - 6 kålblade af spidskål - rød eller grøn
1 dåse kikærter
2 gulerødder
1 rødløg
1 god håndfuld rosiner
salt og peber

Rør creme fraiche sammen med xx, karry og tikka marsala. Kør halvdelen af kikærterne en hurtig tur i blenderen, og bland det i dressingen sammen med resten af ærterne som stadig er hele. Skær gullerødder i meger små tern eller riv dem. Skær løg i smår tern. Bland gullerødder, løg og rosiner i salaten og smag det hele til med salt og peber.

Fordel kikærtesalaten på kålbladene og rul dem sammen. Bind evt. lidt omkring dem, så de holder.

Spis dem med fingrene. Portionen er rigelig til 2 personer. Der vil sikkert også være et par stykker til madpakken dagen efter. Det var der ihvertfald hos os. Og de er mindst lige så gode dagen efter.

[/ingredients]

 

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *