De bedste kanelsnegle fra Signes Mad, er både super gode og nemme at bage.
Sneglene:
- 40 gr økologisk gær
- 2½ dl økologisk mælk
- 2 spsk neutral olie
- 1 spsk rørsukker
- 1 tsk salt
- 1 tsk stødt kardemomme
- ca. 400 g økologisk hvedemel
- lidt olie til skålen
Opløs gæren i den kolde mælk, tilsæt olie, salt, sukker og kardemomme. Tilsæt melet lidt ad gangen, og ælt til du har en fast dej. Kom lidt olie i skålen, vend dejen heri og lad dejen hæve til dobbelt størrelse.
Fyld:
- 75 g smør
- 75 g sukker
- 2 spsk stødt kanel
- 50 g marcipan (kan udelades)
Tilsæt de øvrige ingredienser til det bløde smør, og rør eller ælt til en jævn masse.
Rul dejen ud til en plade (ca. 50×40 cm), smør remoncen på, rul sammen på den lange led, og skær ud til ca. 16 snegle.
Kom dem i et smurt ildfast fad, efterhæv en halv times tid, og bag dem midt i ovnen ved 225 grader i ca. 15 minutter.
Pyntes med glasur når de er kølet lidt af.
Skriv din kommentar her