Min søde svigermor havde mange rabarber i sin have en gang. Og hun lavede den skønneste rabarbertærte med kokos, som jeg er så heldig at have fået opskriften på.
750 gr. rabarber
200 gr rørsukker
2 dl vand
½ stang vanilje
Sukker og vand koges til en sukkerlage, hvor rabarber i mindre stykker kommes i og koges kun lige møre. Rabarberne tages op og kommes i bunden af 2 tærteforme. Sukkerlagen koges ind til en sirup og hældes over rabarberne.
125 gr smør
125 gr rørsukker
1 æg
50 gr mel
125 gr kokos
Det hele blandes sammen til en løs dej og smuldres ud over rabarberne.
Bages i ca. 25 min ved 200 gr.
Serveres med flødeskum, creme fraiche eller softice.
Anne Grethe Poulsen
Jeg har I dag været inde på din hjemmeside da jeg googlede på blommesirup. En lægger hjemmeside hvor jeg vil prøve flere opskrifter fra. Apropos blommesirup skulle du tage at prøve mælkebøtte sirup. En opskrift fra Fru Pedersens have. Også en hjemme side. Den smager himmelsk. Jeg lavede den I foråret, men nu skal projektet være jeres blomme sirup.
Venligst Anne Grethe Poulsen