Lagkage til aftensmad lyder ikke så dårligt. Tortilla-lagkagen er nu ikke med flødeskum, men med et lækkert fyld med oksekød
Mange kender Tortillapandekager, der rulles sammen om fyldet, men i dag havde jeg lyst til lidt andet. Og derfor blev det til en lagkage.
400 gr hakket oksekød
1 dåse tomatpuré
1 dåse Beaked Beans
1 stort løg
6 forårsløg
½ spidskål
1 peberfrugt i små tern
Chipotlesalt (ell. alm. + chili)
peber, hvidløg
Finthakket friske basilikum blade
1 hjertesalat ell. andet salat
Tomater
Mozarella ost, revet
4 store tortilla pandekager
Tilbered alle grøntsager, undtagen hjertesalat og tomater. Svits først løget i en varm gryde med olie, og kom derefter kødet i. Rør rundt til det har taget farve. Tilsæt de øvrige ingredienser, lad retten simre i 20 min. Smag retten til med peber, chipotlesalt - eller istedet chili og salt - og hvidløg.
Varm pandekagerne i ovnen. Den ene får et godt lag revet ost ovenpå, resten ingenting.
Læg pandekager, hjertesalat i strimler, tomater i både og kødsovsen skiftevis sammen. Pandekagen med ost skal øverst.
Servér med ris og salat.
Maria
Mange tak for det hurtige svar Ellen 🙂
Ellen
Hej Maria.
Hvis det er til aftensmad, vil jeg regne portionen til 3 personer, og så servere med en god salat til.
Vi var 2, og havde et stykke til madpakken dagen efter.
Forårs-hilsner fra
Ellen
Maria
Det ser lækkert ud og jeg vil derfor prøve at lave "lagkagen" til gæster. Hvor mange personer er der nok til i en?