Danmarks bedste spinatpandekager. Lav superlækre pandekager af spinat, kylling, peberfrugt, tomater og mozzarella. Få opskriften her!
Spinatpandekager med fyld er en lille hurtig og super lækker ret.
Og så kan man bruge meget af det man alligevel har i køleskabet, næsten alt kan bruges som fyld i pandekagerne.
Spinatpandekagerne kan bages af almindelig pandekagedej (ikke sødet), men jeg ville have med lidt 'gods' i, så det blev mere a la amerikanske pandekager.
Se også: Bananpandekager - sund og nem opskrift
Opskriften er beregnet til to personer.
Opskrift på spinatpandekager
Ingredienser
- 2,5 dl hvedemel
- 2,5 dl mælk
- 1 æg
- 1 tsk salt
- ½ tsk sukker
- 1 tsk bagepulver
- 15 g smør
- 50 g spinat eller mere, friske blade
- Lidt persille finthakket
Sådan gør du
- Alle ingredienser til spinatpandekager kører hurtigt sammen i en blender eller med en stavblender. Minus finthakket persille, der drysses i den færdige dej!
- Varm en pande op og kom lidt olie på panden for hver pandekage.
- Hæld lidt dej på panden, og du kan lave små og tykke spinatpandekager ad gangen.
- Bag spinatpandekagerne på begge sider til de er lysebrune.
Ernæring
Tips
Disse spinatpandekager bliver tykke og lækre, men kan stadig rulles om fyldet.
Spinatpandekager med kylling
Du kan lave dette fyld til spinatpandekagerne.
2 kyllingebryster uden skind og ben
Peberfrugt
Champignon
Små tomater
Salat
Friske krydderurter
Mozzarella ost
Sådan gør du
Kyllingebrysterne skæres i tern og steges på en varm pande med lidt olie og krydderier.
Resten skæres i mindre stykker og fordeles i pandekagerne sammen med kyllingestykkerne. er man til dressing, kan der kommes lidt i, inden de rulles sammen.
Læg et par skiver mozzarella ost på hver pandekage og sæt dem i ovnen til osten er smeltet.
Kan serveres med en salat af vandmelontern, salat, tranebær og masser af frisk persille.
Skriv din kommentar her