300 g. fersk laks u. skind.
100 gr torsk
1 lille løg
2 forårsløg
purløg
1 æg
3 spsk mel
1 dl. mælk
Salt og peber
Farsen hakkes fint og røres sammen med de øvrige ingredienser. Det bliver en lind fars. Lad farsen hvile ½ time, inden den sættes som frikadeller med en ske, på en pande med en neutral olie.
Steges til de er flot lysebrune.
Til laksefrikadellerne laves en lækker salat med bl.a. radiser.
Ud over radiser, har jeg kogte kolde kartofler, fintsnittet spidskål, søde cherrytomater, mozarellaost og masser af purløg i. Der kom en olie-eddike dressing over.
Nu da det er sommer, synes jeg ikke vi skulle have persillesovs, men lavede istedet for en kold kryddersovs, af creme fraiche, masser af purløg og persille og krydret med citronsalt.
En dejlig let og sommerlig middag, som smager fantastisk godt.
God weekend til jer alle der ude 🙂
Skriv din kommentar her