Da jeg den anden dag så en anden blogger (Madbanditten.dk) havde lavet Ischokolade, dukkede en masse minder frem. For disse oversøde chokolader i de små metalforme husker jeg så tydeligt var med i kasse med slik fra Tyskland, når der skulle købes ind til julen. Vi spiste dem med god appetit, men lige pludselig fik vi nok, for det var bare for sødt. Gad vide om der var ret meget chokolade i dem.
Disse her, er lavet af god Callebaut chokolade og kokosolie. Og de er ikke oversøde. De smager faktisk ret så godt, så man nemt kommer til at spise hele portionen, hvis man ikke passer på.
170 gr mørk chokolade
55 gr kokosolie
1 lille nip Sydesalt
små forme
1 tsk. frysetørret hindbær
Smelt chokolade og kokosolie over vandbad, så det er helt smeltet sammen. Bland salt i. Hæld chokoladen op i de små forme og kom et drys hindbær på toppen. Hindbærene giver lidt knas og en god syrlighed til chokoladen. Det var det hele, så er det bare at vente til de er hårde og klar til at blive spist.
Opbevar chokoladerne i køleskabet, og server dem direkte her fra.
Kommer du til at spise dem inden jul, er det heldigvis hurtig at lave en ny portion.
Skriv din kommentar her