• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Livsstil » Inspiration

Sjove perler i salaten

Ellen Jensen - Senest opdateret: 9. feb, 2023

Indlægget er sponsoreret

I går kom der en pakke til mig, med de skønneste perler og caviart, sendt fra Tang-Huset i Herning. For Jens Møller fra Tanghuset, startede det hele med et biologiforsøg, og har siden udviklet sig til virksomheden i Herning, der eksporterer Cavi-Art til de fleste lande i EU.
Sidste år kom så de sjove, men absolut smagfulde og let anvendelige, perler med flydende indre. Både Cavi-Art og Perler er lavet af havtang. Faktisk er det virksomhedens mål er, at alle i hele EU, skal have tang på bordet jævnligt.
Her er den ihvertfald kommet for at blive! Jeg ser den virkelig som en fantastisk del af madlavningen, lige fra pynt og krydderi til ingrediens. Og så er det også sjovt.

Vi fik Balsamico perlerne i en salat. Helt traditionel, men som en god oplevelse. Der var først overraskelsesmomentet, og derefter den kraftige, men fint afstemte smag, der matchede med den øvrige dressing og salat. Måske tænker du, at det hele smager kraftigt af tang. Men nej, der er ingen smag af tang. Derimod er alt det sunde der stadig. Vitaminer og mineraler i overflod, og tang er faktisk også helt uden kulhydrater. Så  produktet er meget sundt. Lige nu forskes der også i, at tang faktisk er god til slankekure. Så hvad venter vi lige på? Nu skal der spises Cavi-Art og Tangperler i massevis og i alt.

Jeg glæder mig allerede nu, til at lave retter med de små "caviar" = Cavi-Art, som intet har med rigtig kaviar at gøre. De er nemlig ligeledes lavet af HAVTANG, hvorfor jeg tænker at de kan bruges i mange kødretter, desserter eller kan man bage med dem? Der skal eksperimenteres lidt i køkkenet.
Indtil nu har jeg kun brugt Cavi-Art til pynt på æggemadder og fiskeretter, men det skal der laves om på. Så I må forvente disse produkter bliver brugt flittigt i den kommende tid.
Tænker I nu, hvor i kan købe det? Det har jeg en løsning på, for de kan selvfølgelig købes i SHOP Jensens Madblog. (ups det var lige lidt reklame for mig selv).

Er de ikke bare flotte? Og jeg lover jer, at de smager nøjagtigt lige så godt.

Her står der et glas Citron Pearls, med små fine gule perler, fyldt med italiensk citronsaft. Umm en god frisk smag.
Skulle man snuppe et lille glas G&T med citronperler i aften?

Mere inspiration

  • Med HelloFresh måltidskasser er det altså nemt
  • Tips til ferie i Szczecin
  • Ferie i Szczecin (Stettin)
  • olivenolie
    Drømmen om Kreta

Se mere indhold på bloggen

Hurtig og lækker pastaret

ølkage opskrift

Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl

et billede med kylling i karry

Kylling i karry - en dansk klassiker

TUC kage

TUC kage pyntet med flødeskum og bær

Caffé latte med Biscutti

hel kylling i ovn med tilbehør

Hel kylling i ovn med tilbehør

Så kom vidunderet.......

Fisk i pande med tranebær

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. BODIL

    februar 01, 2023 at 6:09 pm

    SÆLGER DU STADIGVÆK CITRONPERLER M.M.

    HVIS JA, HVORDAN KAN MAN KØBE DEM OG HVAD KOSTER DE?

    HILSEN
    BODIL

    Svar
  2. Ellen

    maj 14, 2017 at 3:24 pm

    Hej Majbrit
    Tusind tak, jeg er bare så glad for, at du kan bruge mine opskrifter.
    Det er lidt min dårlige samvittighed, for er mega dårlig til at få skrevet hvor mange opskrifterne er beregnet til. Er det en bestemt opskrift du tænker på?
    Jeg prøver at opdatere med antal efterhånden som jeg ser opskrifterne
    God søndag aftent il dig.
    Hilsen Ellen

    Svar
  3. Majbrit skovbo

    maj 14, 2017 at 9:16 am

    Hejsa . Fantastisk god madblog . Stor inspiration til gæstemad og hverdagsmad. Jeg er lidt i tvivl om ,hvor mange personer ,opskrifterne er beregnet på ?
    Mvh. Majbrit

    Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.